پامپئو هم به پرونده اوکراین اضافه شد

سه شنبه 9 مهر 1398
10:56
پامپئو هم به پرونده اوکراین اضافه شد یک روزنامه مشهور آمریکایی فاش کرده است که وزیر خارجه ایالات متحده در گفتگوی تلفنی جنجالی بین روسای جمهور آمریکا و اوکراین شرکت داشته است.

العالم - آمریکا

روزنامه وال استریت ژورنال اعلام کرد: مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در گفتگوی تلفنی بین دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده و ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین مشارکت داشته است.

بر اساس این گزارش، گفتگوی تلفنی ترامپ با رئیس جمهور اوکراین و درخواست رئیس جمهور آمریکا برای تحقیق درباره جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق ایالات متحده و پسرش به جنجال بزرگی تبدیل شده و نمایندگان دموکرات را بر آن داشته است تا تحقیقات برای استیضاح ترامپ را آغاز کنند.

یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا به وال استریت ژورنال گفته است که پامپئو از مقام های دولت ترامپ بوده که به این گفتگوی تلفنی گوش داده است.

دموکرات های مجلس نمایندگان آمریکا پامپئو را برای ارائه اسناد مربوط به این گفتگوی تلفنی احضار کرده و به وی تا 4 اکتبر فرصت داده اند تا این اسناد را در اختیار نمایندگان قرار دهد.

بر اساس اعلام رسانه های خبری آمریکا، بایدن زمانی که معاون رئیس جمهور ایالات متحده بوده است، تهدید به قطع کمک های آمریکا به اوکراین کرده است، مگر آنکه مقام های کی یف تحقیقات قضایی درباره یک شرکت گازی را که پسر بایدن در هیئت مدیره آن عضویت دارد، لغو کند.

ترامپ به شدت از آغاز تحقیقات برای استیضاح انتقاد کرده و گفته است که هیچ کار اشتیاهی انجام نداده است. ترامپ معتقد است که این گونه اقدامات دموکراتها صرفا با انگیزه های سیاسی است.

دموکراتهای کنگره بر این باورند که اقدامات ترامپ موجب لطمه خوردن امنیت ملی بوده و به شدت روند انتخابات آمریکا را تهدید می کند.

به اعتقاد دموکراتهای کنگره، این اقدام ترامپ به معنای درخواست کمک از یک رهبر خارجی در مسیر انتخابات ریاست جمهوری است و این اقدام مغایر با قانون اساسی آمریکا به شمار می رود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

فیدان: ایران هدف پیمان دفاعی مکه نیست/مصر به جمع ترکیه، عربستان و پاکستان می پیوندد


لبنان یک افسر عالی رتبه ارتش حکومت سابق سوریه را دستگیر کرد


ورود فرمانده تروریست‌های آمریکایی به تل‌آویو


پیام تبریک وزارت اطلاعات به مناسبت روز خبرنگار


فرار مغزها و سرمایه‌ها؛ هزینه پنهان جنگ برای اقتصاد در حال خونریزی رژیم صهیونیستی


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان+ فیلم


روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز