زنگنه: آمریکا از اهرم نفت به عنوان سلاح نظامی استفاده می‌کند

چهارشنبه 10 مهر 1398
13:07
زنگنه: آمریکا از اهرم نفت به عنوان سلاح نظامی استفاده می‌کند وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: ایالات متحده آمریکا از اهرم نفت به عنوان یک سلاح نظامی استفاده می‌کنند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

بیژن نامدار زنگنه که روز چهارشنبه برای شرکت در همایش بین‌المللی انرژی روسیه وارد مسکو شده است در نخستین نشست این همایش با بیان این مطلب اظهار داشت: آمریکا از همه ابزارهایش در یکسال گذشته علیه ایران استفاده کرده است.
وزیر نفت ایران همچنین به افزایش تولید و صادرات گاز ایران در یکسال گذشته اشاره کرد.

همایش بین المللی «هفته انرژی روسیه» برای سومین سال متوالی از سال ۲۰۱۷ در مسکو برگزار می‌شود و امسال با عنوان مشارکت در بخش انرژی آغاز به کار کرده است.

در همایش امسال، موضوعاتی همچون وضع بازار جهانی نفت، دورنمای توسعه آن قیمت ها و مسائل زیست محیطی مطرح و مورد بررسی قرار می گیرد.
انتظار می‌رود رئیس جمهوری روسیه در بخش اجلاسیه عمومی این همایش شرکت کند و در حاشیه ان دیدارهای دوجانبه نیز داشته باشد.
بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران امروز برای شرکت در اجلاس بین المللی هفته انرژی روسیه، نشست مجمع کشورهای صادر کننده گاز و دیدار با مقامات شرکت کننده در آن وارد مسکو شد.
در چارچوب همایش هفته انرژی روسیه حدود ۷۰ برنامه شامل میزگرد و نشست کارشناسی برگزار می‌شود.

گفتنی است، سال ۲۰۱۸ در همایش هفته انرژی روسیه نزدیک به ١٠ هزار نفر از ۶۶ کشور شرکت داشتند و در چارچوب آن ۶۷ برنامه ازجمله میزگرد و سمینار برگزار و در آن ۴۷۱ نفر سخنرانی کرده و مقاله ارائه دادند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است