انفجار در کالیفرنیا؛

دستکم چند نفر زخمی شدند+ فیلم

يکشنبه 14 مهر 1398
08:48
در حادثه انفجار در مراسم جشن اکتبر در ایالت «کالیفرنیا» آمریکا دستکم چندین نفر زخمی شدند.

العالم - آمریکا

در یک حادثه انفجار در مراسم جشن اکتبر موسوم به «اکتبرفست» در «هانتینگتون بیچ» ایالت کالیفرنیا آمریکا دستکم چندین نفر زخمی شدند.

رسانه‌های آمریکایی گزارش کردند که اواخر روز شنبه به وقت محلی (اوایل روز یکشنبه به وقت تهران) در پی یکسری انفجارها در مجتمع «اولد ولد ویلج» در «هانینگتون بیچ» ایالت کالیفرنیا به وقوع پیوست که در نتیجه آن چندین نفر زخمی شدند.

بنا به گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، چندین نفر از شاهدان ماجرا گفته‌اند که دستکم سه انفجار به وقوع پیوست و کلیپ‌های ویدوئی از این انفجارها را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند.

گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که احتمالاً انفجار بر اثر نقص فنی در ترانسفورماتور به وقوع پیوسته است اما مقامات محلی هنوز این احتمال را تأیید نکرده‌اند.

بنا به گفته مسئولان آتش‌نشانی هانتینگتون بیچ، احتمالاً تعدادی از افرادی که در مرکز خرید و سالن غذاخوری حضور داشتند و تعدادی از پرسنل آتش‌نشانی در این انفجارهای متوالی زخمی شده‌اند.

این حادثه که حدود ساعت 20:15 شب گذشته (شنبه) به وقت محلی به وقوع پیوسته است موجی از وحشت را در افرادی که در محل حضور داشتند، به وجود آورد.

یکی از افرادی که در محل حادثه حضور داشت، در توصیف این انفجارها گفت: «شبیه انفجار یک نارنجک بزرگ بود و بعد از آن حدود 10 تا 20 ثانیه بعد انفجار دوم به وقوع پیوست».

بر اساس این گزارش، گرچه احتمال داده می‌شود تعدادی در این حادثه زخمی شده‌ باشند اما هنوز تعداد دقیق افرادی که در این حادثه آسیب دیده‌اند، نامشخص است.

برخی شاهدان ماجرا می‌گفتند درست دقایقی قبل از وقوع انفجار اول، چراغ‌ها خاموش و روشن می‌شد و برخی دیگر از شاهدان ماجرا قبل از وقوع انفجار اول، مشکل اتصالات برق را گزارش کرده بودند.

طبق گزارش راشاتودی، بعد از وقوع این حادثه، آمبولانس‌ها و خودروهای آتش‌نشانی به سرعت در محل حادثه مستقر شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مردی که وحدت را به راهبرد عملی جهان اسلام تبدیل کرد


دیپلمات پاکستانی: رهبری آیت‌الله خامنه‌ای ایران را به قدرتی تعیین‌کننده در منطقه تبدیل کرد


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


تشکیلات خودگردان: نوار غزه بخش جدایی‌ناپذیر خاک کشور فلسطین است


غریب آبادی: تنگه هرمز زیر فرمان ایران تعریف می‌شود نه سنتکام


ژنرال بازنشسته اسرائیلی: جنگ غزه می‌توانست دست‌ کم یک سال پیش پایان یابد


حملات توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت مقر دائم سفارت واشنگتن در قدس اشغالی


نشست امنیتی الحشد الشعبی درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق


جنبش‌های فلسطینی اظهارات «شورای صلح» ترامپ علیه آنروا را محکوم کردند


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید