تأکید جنبش «جهاد اسلامی» بر مقاومت به عنوان اساس مسیر آزادسازی فلسطین

شنبه 20 مهر 1398
19:26
تأکید جنبش «جهاد اسلامی» بر مقاومت به عنوان اساس مسیر آزادسازی فلسطین یکی از اعضای دفتر سیاسی جهاد اسلامی بر ضرورت مقاومت به عنوان اصل مسیر آزادسازی فلسطین تأکید کرد و افزود، اراده فلسطینی‌ها برای احقاق حقوق خود از هر سلاحی قوی‌تر است.

العالم - فلسطین اشغالی

«محمد الهندی» از اعضای دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اظهار داشت مقاومت اساس مسیر آزادسازی است و به همین دلیل تمام گروه‌های فلسطینی در قالب پروژه‌ای واحد با رژیم اشغالگر صهیونیستی مبارزه کنند.

بر اساس گزارش «قدس پرس»، الهندی ادامه داد: ما مساله‌ای بزرگ را به دوش می‌کشیم و با آن به همه جهان سفر می‌کنیم تا همه به میزان ظلمی که ملت فلسطین متحمل شده‌اند، پی ببرند.

وی تصریح کرد: حقوق شهروندی ملت فلسطین از نظر ما مسأله مهمی است و باید در مقدمه اولویت‌های تمام گروه‌های فلسطینی باشد.

الهندی بر ضرورت کار برای تحقق حقوق ملت فلسطین در هر مکانی تأکید کرد تا به تبع آن بتوان برای آزادسازی فلسطین و بازگشت فلسطینی‌ها به سرزمین خود تلاش کرد.

این عضو جهاد اسلامی از نقش رسانه‌ها در حمایت از مقاومت و نمایش تعرض‌های صهیونیستی به فلسطینی‌ها و مقدسات آنها قدردانی کرد و گفت، جامعه بین‌الملل به دنبال منافع خود است و به مطالبات برحق عربی توجهی ندارد.

وی ضمن اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی زرادخانه بزرگ تسلیحاتی در اختیار دارد، افزود، اما اراده ملت فلسطین برای احقاق حقوق از هر سلاحی قویتر است.

رژیم صهیونیستی در چند ماه اخیر بارها جهاد اسلامی را متهم به انجام برخی اقدامات کرده و حتی رهبران آن را تهدید به ترور کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"