مسکو درباره وقوع فاجعه انسانی در شمال سوریه هشدار داد

يکشنبه 21 مهر 1398
21:42
مسکو درباره وقوع فاجعه انسانی در شمال سوریه هشدار داد رئیس مرکز روسی آشتی طرفین درگیر در سوریه گفت که با انجام عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه، وضعیت انسانی در این منطقه رو به وخامت است.

العالم - اروپا

«الکسی باکین» رئیس مرکز روسی آشتی طرفین درگیر در سوریه روز شنبه به خبرنگاران گفت که با انجام عملیات نظامی ترکیه در منطقه «حسکه» در شمال سوریه، وضعیت انسانی در این منطقه رو به وخامت است.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، باکین گفت از امروز «بیش از ۱۰۰ هزار غیرنظامی که از مناطق پرتنش فرار کرده بودند، به شهرهای قامشلی، حسکه و مناطق اطراف آن آمده‌اند.»

باکین افزود: «ما از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم تا برای جلوگیری از وقوع فاجعه انسانی، هرگونه کمکی را ارائه دهند تا حق حاکمیت جمهوری عربی سوریه در مناطق شرقی این کشور در کمترین زمان ممکن احیا شود.»

وی گفت: «تنها مقامات سوریه قادرند تا در کمترین زمان، کمک‌های بشردوستانه را به آوارگان تحویل دهند و از نابودی سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی و زیرساخت‌های اقتصادی در این مناطق جلوگیری کنند.»

«رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه چهارشنبه گذشته از آغاز عملیات نظامی جدید این کشور در شمال سوریه خبر داد. وی مدعی شده است که مأموریت نیروهای مسلح ترکیه «ممانعت از ایجاد گذرگاه تروریستی در طول مرزهای جنوبی» است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تدابیر مکزیک برای تضمین امنیت یوزهای ایرانی در تیخوانا


ایلهان عمر از ناکامی کنگره آمریکا در مهار اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران انتقاد کرد


استاد دانشگاه بن گوریون : اسرائیل از مرحله نظام قوم سالار به نظام آپارتاید رسیده است


جایزه «قلم طلایی» به خبرنگاران فعال در غزه اهدا شد


حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام سه کشته بر جای گذاشت


رژیم صهیونیستی از شلیک ۸ موشک از جنوب لبنان خبرداد


ادعای تکراری هگست در مورد ایران و خط و نشان کشیدن برای کشورهای ثروتمند


حمله رژیم صهیونیستی به چاه های آب اردوگاه های فلسطینی و مقر پلیس غزه


تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه تروریسم


واکنش غریب‌آبادی به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به نهادهای بین المللی