پرچم سوریه بر فراز «قامشلی» و «حسکه» برافراشته شد

دوشنبه 22 مهر 1398
12:28
پرچم سوریه بر فراز «قامشلی» و «حسکه» برافراشته شد تلویزیون رسمی سوریه از برافراشته شدن پرچم این کشور بر فراز شهر «حسکه» و «قامشلی» در شمال سوریه خبر داد.

العالم - سوریه

تلویزیون رسمی سوریه اعلام کرد که پرچم این کشور بر فراز ساختمان‌های دولتی و مدارس در شهر «قامشلی» و «حسکه» که در کنترل کردها بود، برافراشته شده است.

در همین حال منابع محلی از حملات توپخانه‌ای ارتش ترکیه به مناطق اطراف حسکه خبر می‌دهند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) نیز نوشت که نیروهای ارتش این کشور وارد تعداد زیادی شهرک و روستا در جنوب، جنوب غربی و شمال استان رقه شده‌اند.

همزمان منابع داخلی سوریه به شبکه العربیه گفتند که پس از خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه خود، ارتش سوریه در حال گسترش حضور خود در جنوب شرق این شهر و پل «قره قوزاق» است.

طی روزهای گذشته و پس از قطع امید کردهای سوری از آمریکایی‌ها چندین نشست بین دولت سوریه و کُردها در دمشق و قامشلی برگزار شده است. پس از این نشست‌ها، یک نشست دیگر بین کُردها و یک هیئت روس در پایگاه «حمیمیم» روسیه در سوریه برگزار شد.

این نشست یکشنبه (روز گذشته) چند ساعت به طول انجامید و به توافق اولیه برای هماهنگی کامل بین نیروهای سوری و کُرد منجر شد. این توافق، مقدمه‌ای برای تسلط کامل دولت سوریه بر مناطق تحت کنترل کُردهاست. (جزئیات بیشتر)

یکی از فرماندهان محلی کرد روز گذشته (یکشنبه) در این باره به خبرنگاران گفت: «هرکاری می‌توانستیم کردیم.کشوری نمانده که با آن گفت‌و‌گو نکرده باشیم. -دیروز با اتحادیه عرب دیدار کردیم. -دیدید امروز آمریکایی‌ها آمدند گفتند کاری نمی‌توانیم بکنیم. -امروز با روس‌ها و نظام توافق کردیم. در ساعات آتی وارد اینجا می‌شوند.»

عملیات ارتش ترکیه در مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کرد در شمال سوریه هفته گذشته و پس از آن آغاز شد که آمریکا که تاکنون خود را متحد کردها می‌خواند، اعلام کرد از مواضع خود در شمال سوریه عقب‌نشینی می‌کند. کردها که پیشتر با پشت‌گرمی به دولت آمریکا از هماهنگی با دولت مرکزی خودداری کرده بودند، تصمیم واشنگتن را «خنجر از پشت» توصیف کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: نمایندگان آمریکا فردا برای مذاکره راهی پاکستان می‌شوند


عراق، معرفی سفیر رژیم صهیونیستی در «سومالی‌لند» را به شدت محکوم کرد


پزشکیان و شهباز شریف امروز تلفنی گفت وگو می کنند


بقائی: «محاصره» بنادر و سواحل ایران نقض آتش‌بس و مصداق جنایت جنگی است


جلسه دادگاه نتانیاهو باز هم به تعویق افتاد


هاآرتص: ارتش اسرائیل مانند غزه روستاهای لبنان را ویران می‌کند


گزارش حزب الله از ۲ هزار عملیات در نبرد ۴۵ روزه با دشمن صهیونیستی


پاپ خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان 


عجیب اما واقعی؛ دیپلمات‌های آماتور آمریکایی «عمدا» برای شکست مذاکرات چیده می‌شوند!