آنکارا: ۵۵۰ نیروی کُرد را کشته‌ایم!

دوشنبه 22 مهر 1398
17:20
آنکارا: ۵۵۰ نیروی کُرد را کشته‌ایم! وزارت دفاع ترکیه در بیانیه ای اعلام کرد: ۵۵۰ نیروی کُرد را کشته‌ایم.

العالم - ترکیه

وزارت دفاع ترکیه امروز دوشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که از آغاز عملیات موسوم به چشمه صلح در خاک سوریه تاکنون ۵۵۰ کُرد را کشته است.

در ادامه بیانیه اعلام شده است که این عملیات با موفقیت در منطقه شرق فرات ادامه دارد.

امروز دوشنبه، ترکیه وارد ششمین روز از عملیات موسوم به چشمه صلح شد که با هدف ادعائی عقب راندن کُردهای سوری به شرق رود فرات و البته با نقض منشور ملل متحد و با حمله به بخشی از خاک یک کشور مستقل بدون کسب مجوز از دولت قانونی دمشق آغاز شد.

لازم به ذکر است ترکیه از چهارشنبه گذشته حملاتی را علیه شمال سوریه آغاز کرده که با واکنش و محکومیت‌های جهانی روبرو شده است.

در واکنش به حملات ترکیه علیه شمال سوریه، «محمدجواد ظریف»، وزیر امورخارجه ایران در گفتگو با شبکه تلویزیونی تی آر تی ترکیه، گفته است: امنیت از طریق «تجاوز» به سوریه به دست نمی‌آید.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

توصیه‌های اژه‌ای درباره استقبال از بازگشت ایرانیان خارج از کشور/ ادامه توقیف اموال خائنان


روسیه از حق ایران درباره تنگه هرمز دفاع کرد


قیمت نفت ایران 101 دلار و نفت جهانی 109 دلار شد


عراقچی: از حمایت روسیه از مسیر دیپلماسی استقبال می‌کنیم


نیویورک تایمز: ترامپ بی‌تردید بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکاست


ورود کاروان بزرگ نظامیان صهیونیست به خاک سوریه


بیش از 50 شهید و زخمی در لبنان طی 24 ساعت


بقائی: توقیف کشتی‌ها توسط آمریکا دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی است


بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت اربعین عروج ملکوتی شهید لاریجانی و همراهانش


فارین پالیسی: تاب‌آوری اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ آمریکا و ایران