انتقاد نماینده کنگره آمریکا از راهبرد ناکارآمد این کشور در قبال سوریه

دوشنبه 22 مهر 1398
18:09
انتقاد نماینده کنگره آمریکا از راهبرد ناکارآمد این کشور در قبال سوریه 
نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا دوشنبه از عملکرد دولت این کشور در سوریه انتقاد کرده و آن را نشانه ضعف دانسته است.

العالم - سوریه

«آدام کینزینگر»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا دوشنبه عملکرد دولت کشورش در سوریه را ضعیف توضیف کرد.

کینزینگر در توئیتر، با اشاره به تصمیم «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای خارج کردن نظامیان این کشور از مسیر هجوم نیروهای ترکیه به شمال شرق سوریه نوشت: «ترامپ، فکر می‌کردم قرار است داعش را شکست بدهید؛ مردم به همین دلیل به شما رأی دادند. چه چیزی تغییر کرده است؟»

وی اضافه کرده است: «این ضعف است. آمریکا محترم‌تر از این است.»

«رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه چهارشنبه (۱۷ شهریورماه) از آغاز عملیات نظامی جدید این کشور در شمال سوریه خبر داد. وی اسم رمز این عملیات را «چشمه صلح» عنوان کرد و مدعی شد که مأموریت نیروهای مسلح ترکیه «ممانعت از ایجاد گذرگاه تروریستی در طول مرزهای جنوبی» است.

کاخ سفید هفته گذشته بعد از گفت‌وگوی تلفنی ترامپ و «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که نیروهای آمریکایی از مناطق نزدیک به نوار مرزی سوریه و ترکیه عقب‌نشینی می‌کنند. بسیاری، این اقدام را چراغ سبز واشنگتن به آنکارا برای انجام عملیات علیه شبه‌نظامیان کرد در این مناطق تفسیر می‌کنند.

ترکیه از هفته‌ها پیش اعلام کرده بود که قصد دارد علیه مناطق کردنشین شمال سوریه عملیاتی نظامی انجام داده و در نوار مرزی با سوریه یک «منطقه امن» ایجاد کند. آنکارا برای این کار آوارگان سوری را بهانه و ادعا کرده که قصد دارد آوارگان مقیم در ترکیه را در این منطقه امن اسکان دهد.

ترامپ در روزهای گذشته در واکنش به انتقادات از راهبردش در سوریه و رها کردن کردهای سوری عملیات ترکیه را بخشی از «جنگ ۲۰۰ ساله» ترکیه با گروهی از کردها توصیف کرده و گفته که قصد ندارد آمریکا را وارد آن کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حماس: گسترش «خط زرد» در غرب غزه نقض آتش بس است


بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد


پاکسازی سازمان‌یافته در کرانه باختری؛ شهرک‌نشینان افراطی، آدرس اشتباهی