تنش زدایی بین ریاض و تهران/ رادیو پاکستان: عربستان با طرح صلح عمران خان موافقت کرد

چهارشنبه 24 مهر 1398
12:48
تنش زدایی بین ریاض و تهران/ رادیو پاکستان: عربستان با طرح صلح عمران خان موافقت کرد رادیو پاکستان امروز(چهارشنبه) اعلام کرد، اسلام آباد و ریاض با تعامل و رایزنی تنگاتنگ به منظور پیشبرد طرح "عمران خان"‌ برای تضمین برقراری صلح و امنیت در منطقه موافقت کردند.

العالم ـ آسیا

طبق اعلام رادیو پاکستان، این توافق در جریان نشست های جداگانه عمران خان، نخست وزیر پاکستان، با سلمان بن عبدالعزیز آل سعود، پادشاه و "محمد بن سلمان"، ولیعهد عربستان حاصل شد.

عمران خان که سه شنبه در راس هیئتی بلندپایه به ریاض سفر کرده بود، صبح امروز به اسلام آباد بازگشت.

رادیو پاکستان افزود، خان در دیدار با سران سعودی از تمایل پاکستان برای کمک به تلاش های مربوط به تنش زدایی بین عربستان و ایران سخن گفت و بر اهمیت پرهیز از درگیری نظامی و ضرورت تعامل سازنده با همه طرف ها تاکید کرد.

سران عربستان نیز به نوبه خود از تلاش های خان در زمینه اشاعه صلح و تاثیر طرح او بر اوضاع منطقه تقدیر کردند.

پادشاه و ولیعهد سعودی همچنین بر تعهد خود به روابط نزدیک با پاکستان و تعمیق همکاری دوجانبه در همه حوزه ها، ‌ از جمله تجارت، انرژی، امنیت و دفاع، تاکید کردند.

به گزارش ایرنا، رسانه های پاکستان پیش از سفر خان به عربستان اعلام کرده بودند، ‌نخست وزیر که ۱۳ اکتبر (۲۱ مهرماه) با هدف ترویج و تحکیم صلح و امنیت در منطقه به ایران سفر کرد و با سران این کشور دیدار و گفت وگو کرد، با سران عربستان نیز دیدار می کند و درباره روابط دوجانبه و سایر تحولات منطقه ای با آنها تبادل نظر می کند.

پاکستان و عربستان، روابط دوستانه ای با یکدیگر دارند. این سومین سفر خان به عربستان در سال جاری است. وی در ماههای مه و سپتامبر امسال نیز به این کشور سفر کرده بود. ولیعهد عربستان نیز در فوریه سال جاری به پاکستان سفر کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: دشمن ناگزیر به پذیرش قواعد جدیدی است که ایران بر میدان تحمیل کرده‌ است


پیامی از تهران به بیروت: در مواجهه با اشغالگران صهیونیست‌ تنها نیستید


شکایت فدراسیون فوتبال نروژ از فیفا؛ اهدای «جایزه صلح» به ترامپ همچنان خبرساز است


نصب سردیس شهید هنیه در تهران، شهری که مقاومت را نام‌گذاری کرد


روادید تیم ملی فوتبال ایران برای جام جهانی ۲۰۲۶ صادر شد


نخستین جلسه نماینده ویژه ایران در امور چین با وزرای اقتصادی دولت


دفتر اطلاع رسانی فلسطین: تداوم نسل‌کشی در غزه با ۹۳۹ شهید؛ قحطی فراگیر در راه است


ترامپ نتانیاهو را دیوانه لعنتی خطاب کرد


ابلاغ احکام اجرایی ۳۲ راهبرد مدیریت بحران آب به دستگاه‌ها


محسن رضایی: ‏نه در مذاکره و نه‌ در آتش‌بس اجازه زیاده‌خواهی به آمریکا را نمی‌دهیم