به دنبال تداوم عملیات نظامی اسرائیل در لبنان؛

ترامپ نتانیاهو را دیوانه لعنتی خطاب کرد

چهارشنبه 13 خرداد 1405
15:00
ترامپ نتانیاهو را دیوانه لعنتی خطاب کرد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، ضمن تایید گزارش‌ها درباره گفت‌وگوی تند خود با بنیامین نتانیاهو اعلام کرد که از تداوم درگیری‌ها در لبنان ناراضی بوده است، اما تاکید کرد روابط و همکاری میان واشنگتن و تل‌آویو همچنان در سطح بالایی ادامه دارد.

العالم - آمریکا

دونالد ترامپ در گفت‌وگویی اختصاصی با نشریه نیویورک پست تایید کرد که در تماس تلفنی اخیر خود با بنیامین نتانیاهو به دلیل تداوم عملیات نظامی اسرائیل در لبنان به شدت از او انتقاد کرده است.

او گفت که پشت تلفن نتانیاهو را دیوانه لعنتی خطاب کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا بدون اشاره به حمله آمریکا به ایران و گسترش تنش ها در منطقه خلیج فارس مدعی شد که ادامه درگیری‌ها می‌تواند تلاش‌های دیپلماتیک واشنگتن برای دستیابی به توافق با ایران را با دشواری مواجه کند.

به گفته وی، تهران توقف حملات اسرائیل به حزب‌الله را یکی از پیش‌شرط‌های پیشبرد مذاکرات مربوط به بازگشایی تنگه هرمز و حل‌وفصل پرونده هسته‌ای می‌داند.

با وجود انتقادهای مطرح‌شده، ترامپ تاکید کرد که روابط شخصی و همکاری سیاسی او با نتانیاهو همچنان مستحکم است.

ترامپ همچنین با اشاره به شرایط امنیتی منطقه افزود: «من رئیس‌جمهور دوران جنگ هستم و او نیز نخست‌وزیر دوران جنگ است.»

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از این گفت‌وگو بار دیگر با ادعای خوش بینی نسبت به دستیابی به توافق گفت: انتظار دارد روند مذاکرات در آینده نزدیک به نتیجه برسد.

وی همچنین با اشاره به بازار انرژی اظهار داشت که برخلاف برخی پیش‌بینی‌ها، قیمت نفت به سطوح بسیار بالا نرسیده و بازارها واکنش کنترل‌شده‌تری نسبت به تحولات اخیر نشان داده‌اند.

ترامپ با طرح ادعای جدید، گفت: این احتمال وجود دارد که محاصره دریایی ایالات متحده در اطراف تنگه هرمز تا روز کارگر آمریکا (دوشنبه ۷ سپتامبر) ادامه یابد.

موضوعی که می‌تواند به معنای یک تابستان کامل با قیمت‌های بالای سوخت و احتمالا پیامدهای سیاسی منفی برای جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای سوم نوامبر باشد.

ترامپ در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است تنگه هرمز تا روز کارگر همچنان بسته بماند، گفت: «نمی‌دانم. منظورم این است که فکر می‌کنم ممکن است چنین شود، اما احتمال آن کم است. تصور می‌کنم این مساله نسبتا سریع حل‌وفصل خواهد شد.»

ترامپ عمدتا بر روایت خوش‌بینانه خود تاکید کرد و مدعی شد که مذاکرات با ایران «به‌سرعت در حال تحول است» و «ما قرار نیست شاهد دستیابی به سلاح هسته‌ای باشیم و اتفاقات خوب زیادی نیز رخ خواهد داد.»

ترامپ گفت: «احترام زیادی برای رهبر ایران قائل هستم و دوست دارم او را ملاقات کنم.»

او افزود: «مایلم همه را ملاقات کنم. دوست دارم او را هم ببینم و احتمالا در مقطعی با هم دیدار خواهیم کرد؛ البته بستگی دارد که شرایط و روند تحولات چگونه پیش برود.»

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند


نماینده مجلس: بازیابی سکوهای پارس جنوبی نشان‌دهنده توان بازسازی سریع صنعت نفت و گاز است


۹ شهید و تعدادی زخمی در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به غزه


پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد


ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد