ادعای وزیر دفاع آمریکا؛ نظامیان بازگشته از سوریه، چهار هفته بیشتر در عراق نمی‌مانند

چهارشنبه 1 آبان 1398
14:40
ادعای وزیر دفاع آمریکا؛ نظامیان بازگشته از سوریه، چهار هفته بیشتر در عراق نمی‌مانند وزیر دفاع آمریکا مدعی شده که آندسته از نیروهای نظامی کشورش که بتازگی از سوریه به عراق منتقل شده اند، چهار هفته بیشتر در این کشور نخواهند ماند.

العالم ـ آمریکا

مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا که صبح امروز (چهارشنبه) مطابق معمول و به رسم دیگر مقامات آمریکایی، در سفری اعلام نشده به عراق رفته، در جمع گروهی از خبرنگاران گفته که نیروهای آمریکایی که از سوریه عقب نشسته و به عراق آمده اند، چهار هفته بیشتر در این کشور باقی نمی مانند و به کشور خود باز می گردند.

وی به تعداد این نیروها و علت انتقال آنان به عراق و نیز چرایی باقیماندن آنان در این کشور به مدت یک ماه اشاره نکرد.

به گزارش ایرنا، گزارش های غیر رسمی حاکی است اسپر در این سفر قرار است علاوه بر همتای عراقی خود با عادل عبدالمهدی نخست وزیر نیز دیدار و گفت و گو کند.

بررسی آخرین تحولات مربوط به تهاجم ترکیه به شمال سوریه و تبعات آن بر عراق، موضوع انتقال نیروهای آمریکایی از سوریه به خاک عراق و نیز روابط دوجانبه از موضوعاتی است که پیش بینی می شود در این دیدارها مطرح شود.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو