در دیدار رئیس اداره مسلمانان قفقاز؛

رئیس جمهور: مبارزه با ظلم، افراط گرایی و تروریسم وظیفه همه ادیان الهی و از جمله مسلمانان است

پنج‌شنبه 2 آبان 1398
22:26
رئیس جمهور: مبارزه با ظلم، افراط گرایی و تروریسم وظیفه همه ادیان الهی و از جمله مسلمانان است حسن روحانی در دیدار رئیس اداره مسلمانان قفقاز، پیوندهای مذهبی و دیرینه دو ملت ایران و جمهوری آذربایجان را عامل مهمی در تقویت همکاری های مشترک دو کشور دانست و تاکید کرد که باید پایه های وحدت میان جوامع اسلامی بیش از پیش تقویت شود و به دشمنان اجازه داده نشود با تفرقه افکنی ، بین مسلمانان جدایی بیندازند.

العالم - ایران / سیاسی

حجت الاسلام حسن روحانی عصر پنجشنبه در دیدار شیخ الاسلام الله شکور پاشازاده رئیس اداره مسلمانان قفقاز با ابراز خرسندی از گزارش وی درباره تقویت پایه های دینی ، تصریح کرد: مبارزه با ظلم، افراط گرایی و تروریسم وظیفه همه ادیان الهی و از جمله مسلمانان است و باید بیش از پیش چهره رحمانی دین مبین اسلام برای جهانیان ترسیم شود.

رئیس جمهوری همچنین افزایش رفت و آمد مردم دو کشور را گامی ارزنده در مسیر گسترش روابط و نزدیکی بیش از پیش دو ملت ایران و جمهوری آذربایجان دانست.

رئیس اداره مسلمانان قفقاز نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت منطقه و آذربایجان ، گسترش روزافزون روابط تهران – باکو را به نفع دو کشور و منطقه دانست .

شیخ الاسلام الله شکور پاشازاده با اشاره به علاقه مندی روزافزون مردم نسبت به دین در منطقه اظهارداشت: دین اکنون محور وحدت مردم در منطقه و آذربایجان است و ما روز به روز شاهد رونق و رجوع بیشتر مردم به مساجد هستیم و امسال مردم آذربایجان به طور گسترده از پیاده روی اربعین استقبال کردند.

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی