نظرکده/

آیا معترضان لبنانی با دولت مذاکره خواهند کرد؟

شنبه 4 آبان 1398
22:59
آیا معترضان لبنانی با دولت مذاکره خواهند کرد؟ اعتراضات لبنان به تحرک مقامات کشور و پاسخ مثبت رییس جمهوری و شماری از مسئولان ارشد کشور انجامید؛ اما معترضان لبنانی همچنان بر عدم مذاکره با دولت اصرار دارند که این امر نشان می دهد کشور به سمت سرنوشت نامعلوم پیش می رود.

العالم ـ لبنان

برخی تحلیلگران بر این باورند که رییس جمهور لبنان با پیشنهاد بودجه ای بدون مالیات در واقع راهی تاریخی برای برآورده کردن خواسته های تظاهرکنندگان گشود و اینک توپ در زمین تظاهرکنندگان است اما تظاهرکنندگان پاسخ مثبتی ارائه ندادند.

تحلیلگران تاکید می کنند که اعتراضات فعلی در لبنان عبارت است از مخالفت با اوضاع فعلی کشور که مستلزم انجام برخی اصلاحات در شیوه نظام و دولت است. اگر معترضان می خواهند که اعتراضات آنها به نتیجه برسد می بایست کمیته ای تشکیل دهند که از جانب آنها با دولت مذاکره کند.

تحلیلگران می گویند که تعیین نکردن رییس یا کمیته ای که از جانب معترضان سخن بگوید، مشکل اصلی در نحوه تعامل تظاهرکنندگان با نظام است.

در حالی که معترضان تاکید می کنند که آنها کمیته ای را تشکیل نخواهند داد مگر آنکه برخی از مهمترین خواسته های آنها از جمله استعفای دولت محقق شود.

معترضان می گویند که علت عدم گفتگوی آنها با نظام بی اعتمادی به نظام است و به تجربه های سابق خود اشاره می کنند که در آنها گفتگو نتیجه بخش نبوده است.

برخی مسئولان نیز تاکید می کنند که گفتگو میان طرفهای مختلف لبنان بویژه معترضان ضرورتی اجتناب ناپذیر است و اگر تظاهرکنندگان خواستار سرنگونی دولت هستند می بایست این مساله را از راههای قانونی دنبال کنند و شاید می بایست بخشی از مسئولیت برای ملحق شدن به دولت جایگزین را به عهده بگیرند.

حال نظر شما چیست؟

آیا معترضان لبنانی درخواست گفتگو با دولت را اجابت خواهند کرد؟

آیا معترضان کمیته ای برای گفتگو تشکیل خواهند داد؟

آیا تظاهرات لبنان ثمربخش خواهد بود؟

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید