سازمان‌ملل هم کشته شدن البغدادی را تایید نکرد!

دوشنبه 6 آبان 1398
22:45
سازمان‌ملل هم کشته شدن البغدادی را تایید نکرد! سخنگوی سازمان ملل گفت که این نهاد بین‌المللی نمی‌تواند اعتبار اظهارات آمریکا درباره کشته شدن سرکرده گروه تروریستی داعش را تایید کند.

العالم - آمریکا

«فرحان حق» سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه در کنفرانسی خبری گفت که سازمان ملل نمی‌تواند اعتبار اظهارات آمریکا درباره کشته شدن «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش را تایید کند و معتقدیم که چنین اطلاعاتی باید توسط طرف‌های مختلفی مورد تایید قرار بگیرد.

وی در این باره گفت: «ما نمی‌توانیم صحت این موضوع را تایید کنیم.»

«ادموند فیتون» هماهنگ کننده تیم بازرسان سازمان ملل درباره گروه‌های تروریستی نیز گفت که این تیم نمی‌تواند کشته شدن ابوبکر البغدادی را تایید کند اما اظهارات آمریکایی‌ها در این باره را جدی می‌گیرد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عصر روز یکشنبه در یک نشست خبری در کاخ سفید از کشته شدن البغدادی در عملیات نیروهای ویژه این کشور در شمال غرب سوریه خبر داد.

وزارت دفاع روسیه نیز روز گذشته اعلام کرد که هیچگونه اطلاعات موثقی درباره عملیاتی ادعایی ارتش آمریکا در حمله به محل اختفای البغدادی در ادلب سوریه در اختیار ندارد.

وزارت دفاع روسیه اضافه کرد که اطلاعات ضد و نقیض درباره عملیات آمریکا، تردیدها درباره صحت و به خصوص موفقیت آمیز بودن این عملیات را افزایش می‌دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


پزشکیان: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد/ اصلاح نظام بانکی ادامه دارد


طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است