واتس آپ ، یک شرکت اسرائیلی را به جاسوسی متهم کرد

چهارشنبه 8 آبان 1398
08:15
واتس آپ ، یک شرکت اسرائیلی را به جاسوسی متهم کرد شبکه پیام‌رسان واتس آپ شرکت اسرائیلی فن آوری ان اس او (NSO) را به جاسوسی از خبرنگاران و فعالان حقوق بشری متهم کرد.

العالم ـ آمریکا

به گزارش روز جهارشنبه شبکه سی بی سی، براساس شکایت شبکه پیام رسان واتس آپ در دادگاه فدرال کالیفرنیا، گروه فناوران ان اس اوی اسرائیل سعی کرده یک هزار و ۴۰۰ دستگاه را با نرم افزارهای مخرب آلوده کند تا بتواند اطلاعات ارزشمندی را که از آنها استخراج کند.

"ویل کاتکارت" رئیس شرکت پیام رسان واتس آپ گفت: این دادخواست پس از تحقیقات صورت گرفته نقش شرکت اسرائیلی در حملات سایبری برغم انکار این شرکت را افشا می‌کند.

کاتکارت در صفحه توییتر خویش نوشت: گروه فن آوری اسرائیلی ادعا می‌کند که آنها با مسئولیت پذیری به دولت ها خدمت می‌کنند، اما ما در ماه مه (خرداد) گذشته بیش از یکصد مدافع حقوق بشر و روزنامه نگاران را پیدا کردیم که مورد هدف حملات سایبری این شرکت قرار گرفته بودند.

در شکایت شرکت واتس آپ آمده است که نرم افزارهای توسعه یافته توسط شرکت اسرائیلی ان اس او با طراحی ویژه ای توانسته با اعمال نفوذ بر سیستم عامل گوشی های اندروید، اپل و بلک بری اطلاعات منحصربه فردی را بدست آورد.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی