کشته شدن 49 سرباز ارتش مالی در حمله مرگبار داعش

يکشنبه 12 آبان 1398
00:28
کشته شدن 49 سرباز ارتش مالی در حمله مرگبار داعش گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله مرگبار روز جمعه به یک مقر نظامی در شمال شرق مالی را بر عهده گرفت.

العالم-آفریقا

گروه تروریستی «داعش» روز شنبه با صدور بیانیه‌ای مسئولیت حمله مرگبار اخیر به گروهی از نظامیان در شمال شرق مالی را بر عهده گرفت.

بنا بر اعلام مقام‌های دولتی در مالی، بر اثر این بمبگذاری که روز جمعه در یک مقر نظامی رخ داد، دستکم ۵۳ نظامی و یک غیرنظامی کشته و تعداد زیادی هم زخمی شده‌اند. در میان کشته‌ها، نام یک نظامی فرانسوی هم دیده می‌شود.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این حمله یکی از مرگبارترین حملات تروریستی در تاریخ این کشور واقع در غرب آفریقا به شمار می‌آید.

مناطق مرکزی و شمالی مالی از سال ۲۰۱۲ شاهد حملات تروریستی مکرر گروه‌های جدایی‌طلب و افراط‌گرایان وابسته به القاعده و داعش بوده است. با گذشت چندین سال از آغاز این ناآرامی‌ها، کنترل بخش‌هایی از این مناطق هنوز از دست دولت خارج است.

هرچند داعش در منطقه غرب آسیا به شدت تضعیف شده، اما هسته‌های وابسته به این گروه در دیگر مناطق از جمله آفریقا و آسیای شرق و جنوب شرقی، همچنان به انجام عملیات‌های تروریستی ادامه می‌دهند. سرویس‌های اطلاعاتی غربی هشدار داده‌اند که دامنه عملیات‌های این گروه می‌تواند بار دیگر به اروپا نیز گسترش یابد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان با رئیس‌جمهور پاکستان دیدار کرد


حماس: اسرائیل به‌دنبال تحمیل ساختار سیاسی جدید در غزه است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان


توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز


استان تهران ۱۳ و ۱۴ تیر تعطیل شد


بیانیه حزب الله لبنان در خصوص حملات جدید رژیم صهیونیستی


پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟


۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند