الحوثی: سودانی‌ها برای پول علیه یمن می‌جنگند

يکشنبه 12 آبان 1398
06:27
الحوثی: سودانی‌ها برای پول علیه یمن می‌جنگند «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن شنبه شب گفت که سودانی‌ها به خاطر پول در ائتلاف سعودی علیه یمن می‌جنگند.

العالم-یمن

به گزارش المیادین، الحوثی افزود: آن‌ها دنبال پول هستند حتی اگر به خاطر آن پیرها، جوانان و کودکان را اجاره بدهند.

وی گفت: آخرین چیزی که «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی سودان، «حمیدتی» معاونش و عمر البشیر فکر می‌کنند دفاع از مقدسات است.

پیش از این نیز «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن خواستار خروج سریع این نیروها از یمن شد و تاکید کرد که ارتش سودان باید از مردم خود و کشورش دفاع کند نه از نظام‌های دست نشانده واشنگتن و تل‌آویو.

به گفته سریع، نیروهای یمنی توانستند در سال جاری ۴۵۹ سودانی را به قتل برسانند که در مجموع تعداد نظامیان کشته شده سودانی به بیش از هزار و ۳۵۴ نفر رسیده و دست کم ۴۰۰ نفر هم مفقود شدند.

وی تصریح کرد: در طول جنگ یمن بیش از ۸ هزار نظامی سودانی کشته یا زخمی یا مفقود شدند که ۴ هزار و ۲۵۳ نفر از آن‌ها کشته شدند.

در همین حال، «عامر محمد الحسن» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اخبار منتشر شده در خصوص خروج ۱۰ هزار نظامی سودان از یمن را غیر دقیق عنوان کرد.

«محمد مختار الخطیب» دبیر کل حزب کمونیست سودان پیش تر در یک کنفرانس سیاسی در خارطوم پایتخت از دولت کشورش خواست با خروج کامل نظامیان سودانی از یمن از محور عربستان و امارات به عنوان محور عربی واپسگرا موافقت کند.

0% ...

آخرین اخبار

گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد


متجاوزان هیچ ارزشی برای حقوق بین‌الملل قائل نیستند


تأکید عربستان بر اجرای کامل معاهده «ان پی تی» و توقف درگیری‌ها در غزه


خدمات شهید لاریجانی تا سال‌ها الگوی درخشان برای کارگزاران ایران اسلامی خواهد بود


حمله موشکی از جنوب لبنان به سمت منطقه الجلیل


ترامپ در حال تحقیق درباره عقب‌نشینی مقابل ایران است


جغرافیای جدید خاورمیانه؛ ایران در کانون قدرت


اعتراف صدراعظم آلمان به توانمندی ایران در برابر آمریکا ترامپ را خشمگین کرد


پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند