السیسی امنیت خلیج فارس را بخشی از امنیت مصر خواند

جمعه 17 آبان 1398
10:07
السیسی امنیت خلیج فارس را بخشی از امنیت مصر خواند رئیس جمهور مصر در دیدار با شاه بحرین امنیت خلیج فارس را بخشی جدایی ناپذیر از امنیت کشورش توصیف کرد.

العالم- مصر

«عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر بار دیگر از مواضع تغییر ناپذیر این کشور در مورد امنیت منطقه خلیج فارس به عنوان «بخشی جدایی ناپذیر از امنیت ملی مصر» صحبت کرد.

به گزارش وبگاه شبکه روسیا الیوم، «بسام راضی» سخنگوی ریاست جمهوری مصر بامداد امروز (جمعه) در بیانیه‌ای گفت: «رئیس جمهور مصر در دیدار با "حمد بن عیسی" شاه بحرین ضمن پرداختن به بررسی تحولات اوضاع منطقه‌، مجددا بر موضع ثابت خود درباره امنیت منطقه خلیج (فارس) تاکید کرد».

به گفته سخنگوی ریاست جمهوری مصر، در دیدار السیسی با شاه بحرین به مسائل مربوط به برخی کشورهای عربی و همچنین تلاش‌ها برای مبارزه با تروریسم، افراط گرایی، مقابله با مداخلات خارجی و توافق بر سر حمایت از تلاش‌ها برای دستیابی به راه حل‌های سیاسی بحران‌های مختلف منطقه پرداخته شد.

آنها همچنین توافق بین دولت منصور هادی و شورای انتقالی جنوب یمن را، که از نظر بسیاری توافق تقسیم قدرت میان عربستان و امارات در جنوب یمن است، ستودند و آن را گامی اساسی در فرایند حل بحران یمن قلمداد کردند.

از طرفی ، پادشاه بحرین با ابراز غرور و افتخار از روابط نزدیک دوجانبه با مصر، گفت که کشورش خواهان تداوم و تقویت ساز و کارهای همکاری دو جانبه در زمینه‌های مختلف است.

السیسی دو هفته پیش هم در دیدار با نخست وزیر کویت که به قاهره سفر کرده بود امنیت خلیج فارس را بخشی از امنیت ملی مصر خوانده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


اذعان نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست راهبرد این رژیم در جنگ اخیر


اسلام‌آباد: بر لزوم تمدید آتش‌بس ایران و آمریکا تاکید می‌کنیم


مدودف: اروپا برای آمریکا بی ارزش است


فرانسه: آتش‌بس در لبنان باید حفظ شود


محکومیت اتهام‌زنی واهی امارات علیه ایران


اذعان رئیس موساد به هلاکت مامور کلیدی‌اش در خارج از اراضی اشغالی


سخنگوی دولت: مذاکرات و دیپلماسی در امتداد میدان است


چین آمریکا را عامل اصلی بن‌بست کنونی مذاکرات هسته‌ای دانست