برخورد خشن نظامیان ارتش بولیوی با هواداران مورالس + فیلم

چهارشنبه 22 آبان 1398
17:06
فیلم منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی رفتار خشن نظامیان ارتش بولیوی با مخالفان کودتای این کشور را نشان می‌دهد.

العالم _ آمریکا

تصاویر منتشره شده در شبکه‌های اجتماعی در روز چهارشنبه از برخورد ناشایست نظامیان ارتش بولیوی با مخالفان کودتای این کشور و هواداران «اوو مورالس» رئیس جمهور مستعفی بولیوی حکایت دارد.

در این تصاویر نیروهای ارتش بولیوی، مردم مخالف با کودتا که به خیابان‌ها آمده‌اند را دستگیر کرده و با خواباندن آن‌ها بر بروی زمین با تفنگ و ضربات پا به آن‌ها حمله می‌کنند.

اوو مورالس که از سوی کمیسیون انتخابات بولیوی برنده انتخابات ریاست جمهوری این کشور در ماه اکتبر اعلام شده بود به دنبال اعتراضات خشونت‌آمیز مخالفان و اتهامات آنها علیه وی روز یکشنبه ترجیح داد برای جلوگیری از خشونت‌های بیشتر از سمت خود کناره گیری کند. در روزهای گذشته و به موازات تشدید ناآرامی‌ها در بولیوی، مداخلات آمریکا و متحدانش درباره این انتخابات افزایش یافته بود.

رئیس جمهور مستعفی بولیوی روز گذشته بعد از ورود به مکزیک و تشکر از مقام‌های این کشور، گفت با وجود کنار رفتن از قدرت، همچنان به مبارزه سیاسی ادامه خواهد داد.

وی روز چهارشنبه نیز اقدام یک قانونگذار مخالف دولت در اعلام خود به عنوان رئیس‌جمهور موقت را خیانت‌بارترین و وحشتناک‌ترین کودتای تاریخ جهان خواند.

0% ...

آخرین اخبار

واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است


ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟