آژیرهای خطر در شهرک‌های اطراف نوار غزه به صدا درآمدند

پنج‌شنبه 23 آبان 1398
19:16
آژیرهای خطر در شهرک‌های اطراف نوار غزه به صدا درآمدند
رسانه‌های فلسطینی از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار شلیک موشک در شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف نور غزه خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

آژیرهای خطر در شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه بار دیگر به صدا درآمده‌اند.

خبرگزاری صفای فلسطین پنجشنبه (۲۳ آبان) با اعلام این خبر گزارش داد که سامانه پدافند موشکی رژیم صهیونیستی موسوم به «گنبد آهنین» به مقابله با راکت‌هایی پرداخته است که گفته می‌شود از سمت غزه به سمت این شهرک‌ها شلیک شده است.

این خبرگزاری به نقل از کانال تلویزیونی «کان» رژیم صهیونیستی گزارش داد که سه راکت از غزه به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده است که سامانه موشکی یکی از آن‌ها را رهگیری و منهدم کرده است. دو راکت دیگر گفته می‌شود به فضای باز اصابت کرده‌اند.

«آویخای ادرعی»، سخنگوی عربی‌زبان ارتش رژیم صهیونیستی در توییتر مدعی شد که پدافند گنبد آهنین یک راکت را در هوا منهدم کرده است. هنوز گروهی مسئولیت شلیک این راکت‌ها را برعهده نگرفته است.

گروه های مقاومت در غزه از جمله جنبش جهاد اسلامی فلسطین و رژیم اشغالگر قدس بعد از دو روز رویارویی که با ترور «بهاء ابوالعطاء»، یکی از فرماندهان این جنبش به دست این رژیم آغاز شده بود، بر سر آتش‌بس به توافق رسیدند. این آتش‌بس با میانجی‌گری طرف مصری حاصل شد.

بر اساس این توافق، درگیری‌ها در غزه و شهرک‌های صهیونیست‌نشین متوقف شده است. جهاد اسلامی تأکید کرده است که هر توافق آتش‌بسی باید شروط این جنبش را شامل شود؛ توقف عملیات ترور رهبران مقاومت، عدم تعرض و شلیک به راهپیمایی حق بازگشت نوار غزه و کاهش محاصره غزه.

حملات هوایی صهیونیست‌ها به غزه نزدیک به ۳۰ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشته است. در مقابل گروه‌های مقاومت، بیش از ۴۰۰ موشک و راکت به فلسطین اشغالی شلیک کردند و ادارات و مدارس شهرک‌های صهیونیست‌نشین را به مدت دو روز متوالی به تعطیلی کشاندند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید


سرلشکر ایزدی: دست دشمن به صنعت هسته‌ای ما نرسید


قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود


عادی‌سازی پنهان در پوشش ورزش؛ ریاض چگونه میزبان اشغالگران شد؟


تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت