شورش در 55 شهر ایران با 12 کشته !!!

شنبه 25 آبان 1398
21:30
شورش در 55 شهر ایران با 12 کشته !!! ایرانی ها یک ضرب المثل دارند که می گوید: حرف مفت زدن مالیات ندارد. این مصداق برخورد رسانه های خارجی معاند با جمهوری اسلامی وبویژه رسانه های بن سلمانی در قبال مسائل ایران و به ویژه ماجرای افزایش اخیر قیمت بنزین و برخی اعتراضات مردمی و البته مسالمت امیز با این تصمیم حکومتی است.

العالم _ ایران / سیاسی

واقعیت آن است که در ایران برخی از مردم نسبت به این تصمیم اقتصادی دولت معترض هستند دلیل اعتراضات آنها هم کاملا روشن است. ایشان بر این اعتقادند که در شرایط کنونی نبایستی این تصمیم -هرچند تصمیمی با هدف ایجاد گشایش در امور معیشتی مردم است -اجرایی می شد. در مقابل دولت استدلال می کند که مابه التفاوت دریافتی از فروش بنزین را به شکلی هدفمند به گروه ها و اقشار نیازمند بازمی گرداند.

درنگاه دولت ایران چنین تصمیمی از یک سو با هدف کمک به اقشار آسیب پذیر صورت گرفته از دیگر سو راهکاری برای نزدیک کردن مردم با قیمت های واقعی خدمات ارائه شده به ایشان است و از سوی سوم با این اقدام مردم ضمن دریافت مستقیم پول خدماتی نظیر بنزین می توانند به سلیقه خود آن را هزینه کنند.

به هرحال چنانکه اقتضای دنیای مدیریت و سیاست است و در این دنیا و در هنگامه اخذ تصمیم ها همواره مخالفان و موافقان به اظهار نظر می پردازند، در ایران نیز این مساله عملیاتی شد واکنش های طبیعی به آن در خیابان های برخی از شهرهای کشور خود را نشان داد اما در این میان اینکه رسانه های بن سلمانی از کجا به رقم 55 شهر معترض و البته به زعم ایشان ملتهب و پرآشوب رسیده اند و عجیب تر از آن از چه محلی به رقم 12 کشته رسیده اند تنها یک تحلیل دارد و آن تلاش این رسانه ها برای تعقیب سناریوی "کشته سازی" در ایران با هدف تحریک به شورش است، تلاشی که اگرچه منتج به هیچ نتیجه ای نخواهد شد اما حداقل میزانی از خرسندی را متوجه قدرت های پشت این رسانه ها خواهد کرد قدرت هایی که در میدان واقع علی الاغلب راه به جایی نبرده اند و لذا در کارزارهایی این چنین پر سروصدا و البته ناکام انتقام میدان واگذار کرده را می گیرند.

امروز فضای مجازی دشمن مملو از ویدئوها و تصاویری بود که مشخص می کرد در فلان شهر ایران فردی کشته می شود و یا درگیری های بسیارخشونت بار میان مردم و نیروهای امنیتی لحظه به لحظه جدی تر می شود این در حالی است که دقت در این تصاویر بعضا حکایت از قدیمی بودن آنها دارد، بعضا از تعلق آنها به مناطقی غیر از ایران حکایت می کند و بالاخره در پاره ای از این تصاویر ادعا می شود تعلق تصویر به فلان منطقه ایران است در حالی که لهجه های ضبط شده حکایت از هر چیز دارد الا تعلق این تصویر به ادعای خبری ارائه شده و ...

در برخی از شهرهای ایران امروز ناآرامی بود اما شورش نبود مردم معترض در این شهرها مطالبه گری می کردند اما سخن از انقلاب و ... نبود و بالاخره در ایران امروز تنها یک کشته گزارش شده است، کشته ای که هنوز معلوم نیست توسط چه کسی کشته شده است. امروز نیروی انتظامی ایران حافظ مردم و همچنین اموال عمومی بود، مساله ای که در همه جای دنیا متداول و رایج است البته از این نکته نیز نباید غفلت کرد که غافلگیر شدن در مقابل بارش برف و شلوغی ناشی از آن نیز در فراهم شدن فضای سوءاستفاده برای رسانه های معاند بی تاثیر نبود.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


مستند "فدای مقاومت"، روایت العالم از پایداری آوارگان لبنانی


انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم


رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره