دلیل استعفای تنی چند از نمایندگان مجلس

يکشنبه 26 آبان 1398
19:22
دلیل استعفای تنی چند از نمایندگان مجلس نماینده بوکان امروز استعفای خود را تقدیم هیات رئیسه کرد این در حالی است که برخی رسانه ها از اقدام دو سه نمایند دیگر برای استعفا خبر داده اند.

العالم _ ایران / سیاسی

نماینده بوکان در اعتراض به اینکه مجلس درجریان تصمیم اخیر برای گران شدن قیمت بنزین قرار نگرفته است استعفای خود را تقدیم هیئت رئیسه کرد.

محمد قسیم عثمانی در جلسه علنی عصر امروز یکشنبه در پایان نطق میان دستور خود گفت:برای این که اعلام کنم در این تصمیم نقشی نداشته‌ام استعفای خود را تقدیم هیئت رئیسه می‌کنم.

عثمانی بعد از این صحبت‌ها متن استعفای خود را به پزشکیان رئیس جلسه تقدیم کرد.

شایان ذکر است؛ براساس شنیده‌ها علاوه بر عثمانی که استعفای خود را تقدیم هیات رییسه مجلس شورای اسلامی کرده است، دو سه نماینده دیگر هم با استدلال هایی مشابه استعفای خود را آماده کرده‌اند.

گفته می‌شود همچنین جاسمی نماینده کرمانشاه، محمدجواد ابطحی نماینده خمینی شهر، محمدجواد فتحی نماینده تهران و محمود صادقی نماینده تهران از جمله این نمایندگان هستند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد