ربیعی: اغتشاش‌های خیابانی صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می برد

چهارشنبه 29 آبان 1398
00:43
ربیعی: اغتشاش‌های خیابانی صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می برد علی ربیعی ‏دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری و سخنگوی دولت در توئیتی با تاکید بر اینکه جفای خشونت‌ها و اغتشاش‌های خیابانی این است که صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می‌برد، گفت: این حاشیه‌رانی، خواست بدخواهان ایران و تروریست‌ها است.

العالم-ايران

ربیعی بامداد چهارشنبه در این توئیت افزود: من در نشست سخنگویی گفتم پدیده اغتشاشات بیش از دو روز دوام نخواهد داشت. احساس کردم مرزبندی میان اعتراض مدنی و خشونت ضد مردمی تعمیق شده است.

وی تصریح کرد: جفای خشونت‌ها و اغتشاش‌های خیابانی این است که صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می برد. این حاشیه‌رانی، خواست بدخواهان ایران و تروریست‌ها است.

او ادامه داد: دوگانه اعتراض یا اغتشاش، دوگانه گفت‌وگوی اجتماعی یا خشونت است. اولی سبب پویش و دومی عامل فرسایش است. نخبگان، انجمن‌های علمی و احزاب می‌توانند پیشرو گفت‌وگو باشند. دست همه اهل گفت‌وگو را می‌فشاریم.

0% ...

آخرین اخبار

منشأ لکه نفتی خلیج فارس نشت آب توازن یک نفتکش خارجی است


زخمی شدن 8 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


پزشکیان: اجازه فشار بر معیشت به بهانه جنگ را نمی‌دهیم


احضار دادستان، رئیس سازمان بازرسی و وزیر به خاطر اینترنت پرو


پرشدگی سدهای کشور به ۶۵ درصد رسید


تداوم رویکرد خصمانه استرالیا علیه ایران با اعمال تحریم‌های جدید


افشای تجهیز امارات به «گنبد آهنین»


پاکستان: ادعای رسانه آمریکایی گمراه‌کننده و تلاشی برای تضعیف تلاش‌های صلح است


تجاوز هوایی صهیونیست‌ها به بقاع


نامه یمن به شورای امنیت: به محاصره ملت یمن پایان دهید