ترکیه: مسئول بخش ساخت بمب داعش را دستگیر کرده‌ایم

جمعه 1 آذر 1398
10:55
ترکیه: مسئول بخش ساخت بمب داعش را دستگیر کرده‌ایم
وزیر کشور ترکیه گفت: یکی از اعضای داعش با نام ابوجهاد العبیده که مسئول بخش ساخت بمب در این گروه تروریستی بود در عزاز بازداشت شده است.

العالم - ترکیه

سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه با اشاره به عملیات ترکیه در عزاز سوریه اظهار داشت: در این عملیات یکی از اعضای داعش با نام ابوجهاد العبیده که مسئول بخش ساخت بمب در این گروه تروریستی بود بازداشت شده است.

وی افزود: بجز او 20 نفر دیگر از اعضای داعش بازداشت شدند که مسئولیت آنها نیز ساخت بمب، جلیقه‌های انتحاری و آموزش بمب سازی بوده است.

وزیر کشور ترکیه همچنین با اشاره به کشمکش و تعارض بین رهبران پ ک ک در قندیل با مظلوم کوبانی فرمانده ی پ گ(یگانهای مدافع خلق کردهای سوریه)، یادآور شد: در قندیل درباره عبدالله اوجالان یک تعارض درونی وجود دارد. همینطور درباره دیدار مظلوم کوبانی از آمریکا تلاش‌هایی از سوی قندیل دنبال می‌شود تا مانع این دیدار شوند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید حسین امیرعبداللهیان


سخنگوی وزارت دفاع: هیبت آمریکا به دست ایران فروریخت/بخشی از توان دفاعی هنوز استفاده نشده است


حماس: اسرائیل دزدی دریایی را عادی سازی کرده است


ترکیه: حمله اسرائیل به ناوگان دریایی "شکست حصر غزه" اقدامی وحشیانه است


کرملین: ارتباطی میان سفر ترامپ و پوتین به چین وجود ندارد


وضعیت سلامتی «رهبر انقلاب» در روز اول جنگ چگونه بود؟


رایزنی وزیر خارجه ایران با همتای سعودی در باره تحولات منطقه


پرواز مرموز پهپادهای کویتی در آسمان عراق


انهدام سامانه «گنبد آهنین» رژیم صهیونیستی با حمله پهپادی حزب‌الله


جبلی: شهید لاریجانی در همه عرصه‌ها یار انقلاب بود