دیدار مقامات یمنی و حماس در صنعاء

يکشنبه 3 آذر 1398
00:48
دیدار مقامات یمنی و حماس در صنعاء رئیس مجلس شورای یمن و نایب رئیس دفتر جنبش حماس در صنعاء ضمن دیدار با یکدیگر درباره مسایل مربوط به فلسطین گفت‌وگو کردند.

العالم-يمن

«محمد العیدروس» رئیس مجلس شورای یمن روز شنبه میزبان نایب رئیس دفتر حماس در این کشور بود.

العیدروس گفت که موضوع فلسطین در رأس اولویت‌های دولت و مردم یمن قرار دارد و یمنی‌ها با وجود ادامه محاصره و حملات یمن به این موضوع به عنوان یک مساله اساسی می‌نگرند.

به نوشته وبگاه «الصحافه الیمنیه»، رئیس مجلس شورای یمن با بیان اینکه مواضع تاریخی ملت این کشور کمک به ملت فلسطین و حمایت از آن است، گفت که ملت یمن در معرض محاصره همان قدرت‌هایی است که ملت فسلطین را هدف قرار داده است.

رئیس مجلس شورای یمن همچنین به مقاومت گروه‌های فلسطین از جمله حماس در برابر رژیم صهیونیستی اشاره کرده و خواستار پایان دو دستگی فلسطینیان و اتحاد آنها شده است.

از سوی دیگر، نایب رئیس دفتر حماس در یمن بر اهمیت تشریک مساعی برای بیداری دو امت عربی و اسلامی تأکید کرد و درباره خطر اجرای طرح معامله قرن که نابودی مسأله فلسطین را هدف قرار گرفته است، هشدار داد.

ابوشماله با ابراز تاسف از تلاش برخی از کشورهای عربی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت که سناریوی صهیونیستی ناگزیر به پایان رسیده و اکنون محدود به خودش شده است.

0% ...

آخرین اخبار

چرا شهرک قصره هدف حملات شهرک‌نشینان قرار دارد؟


پزشکیان: منافع مشترک تهران و اسلام‌آباد بیش از پیش به یکدیگر گره خورده است


رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ تداوم تخریب و تلاش برای تثبیت اشغالگری + ویدئو


پولیتیکو: مقام‌های دولت ترامپ به بن‌بست در قبال ایران اذعان دارند


موج تازه آتش‌سوزی در انگلیس همزمان با گرم‌ترین روز سال


سفیر ایران: نقطه عطف جدیدی در روابط تهران و اسلام آباد برای تعمیق همکاری‌ها آغاز شده است


تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


حمله به ۲ نفتکش اماراتی در تنگه هرمز


طرح سنای آمریکا برای جلوگیری از پنهان‌کاری درباره تلفات جنگ علیه ایران


عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم