رژیم صهیونیستی بازگرداندن پیکر شهدای فلسطینی را متوقف می‌کند

چهارشنبه 6 آذر 1398
15:18
رژیم صهیونیستی بازگرداندن پیکر شهدای فلسطینی را متوقف می‌کند
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طی ابلاغیه‌ای به ارتش این رژیم، دستور داد توقف بازگرداندن پیکر شهدای فلسطینی را، فارغ از عضویت آنها در هر کدام از گروه‌های مقاومت، صادر کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«نفتالی بنت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، که به دلیل نحوه مقابله با پاسخ موشکی اخیر جهاد اسلامی در غزه مورد انتقاد شدید قرار گرفته بود، از تغییر سیاست این رژیم برای بازگرداندن پیکر شهدای عملیات‌های مقاومت خبر داد.

بنت روز سه‌شنبه طی دستوری به ارتش و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی، مقرر کرد که پیکر شهدای عملیات‌های استشهادی، فارغ از اینکه متعلق به کدام گروه مقاومت فلسطینی هستند، به خانواده‌های آنان بازگردانده نشود.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» وی تصمیم توقف کامل بازگرداندن پیکر شهدای فلسطینی به خانواده‌هایشان جهت مراسم تدفین را در راستای دیگر تصمیم‌ها برای افزایش بازدارندگی نیروهای مسلح اسرائیل اتخاذ کرده است.

سیاست جدید وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به زودی در کابینه امنیتی این رژیم ارائه و در صورت تصویب، اجرایی می‌شود.

قبل از بنت نیز «گیلعاد اردان» وزیر امنیت داخلی اسرائیل لایحه مشابهی را به پارلمان این رژیم (کنست) ارائه کرده و گفته بود: «مفهوم احترام گذاشتن به مردگان، برای تروریست‌هایی که مردم را می‌کشند، بی‌معنی است».

پیشتر نیز دیوان عالی رژیم صهیونیستی با طرحی موافقت کرده است که به ارتش این رژیم اجازه می‌دهد پیکر شهدای فلسطینی را به عنوان یک اهرم چانه‌زنی در مذاکرات با طرف فلسطینی، گرو نگه دارد.

نظامیان رژیم صهیونیستی تا پیش از صدور این حکم هم به کشتن عمدی فلسطینی‌های مجروح و کارشکنی در تحویل بدن آن‌ها به خانواده‌هایشان متهم بودند. در سال ۲۰۱۶ دیدبان حقوق بشر در گزارشی در این رابطه نوشت، تصاویر منتشر شده از تیراندازی نظامیان اسرائیلی به سوی یک جوان مجروح فلسطینی، نشانگر وجود «مصونیت برای ارتکاب جرایم جنگی» از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد