استقبال بازیکنان نامی تیم ملی از جدایی ویلموتس و بازگشت برانکو

سه شنبه 12 آذر 1398
08:03
استقبال بازیکنان نامی تیم ملی از جدایی ویلموتس و بازگشت برانکو از قرار معلوم شایعات اخیر مبنی بر فسخ قرارداد مارک ویلموتس و حضور برانکو روی نیمکت ایران، برای برخی از ملی‌پوشان رضایت‌بخش بوده است.

العالم _ ایران / ورزشی

مارک ویلموتس در این مدت آنقدر بد عمل کرده که همه ملی‌پوشان به شدت از او ناراضی هستند. البته قاعدتاً فدراسیون فوتبال باید ناراضی باشد ولی به هر حال اینکه بازیکنان از کار با یک مربی راضی باشند یا نه، نکته مهمی است. باخبر شدیم فدراسیون فوتبال هم به همین دلیل سر وقت بازیکنان رفته و از آن‌ها درباره ویلموتس سؤال پرسیده است. سؤالات هم بیشتر حول و حوش مسائل فنی و همین‌طور مدیریت سرمربی بوده است. بازیکنان هم چندان خوب درباره این مربی حرف نزده‌اند.

در دوران کی‌روش یکی از دلایل موفقیت تیم ملی این بود که بازیکنان به شدت او را قبول داشتند و در واقع مدیریت و مشاوره‌های فوق العاده کارلوس باعث شده بود هر کدام در جایگاه خود پیشرفت داشته باشند. هر چند برانکو با کی‌روش مشکل داشت و کلاً در دوره‌ای بازیکنان نسبت به او بدبین بودند ولی حالا که بحث حضور مربی کروات در تیم ملی مطرح شده، با توجه به عملکرد ویلموتس، بازیکنان به شدت راضی هستند. در همین ارتباط با دو تن از بازیکنان تیم ملی درباره فسخ قرارداد ویلموتس و حضور برانکو صحبت کردیم که نتیجه حرف‌ها یکی بود: «از ویلموتس خیلی بهتر است.» این یعنی تیم ملی به خوبی حضور برانکو را پذیرفته و همه چیز برای حضور او مهیاست.

برانکو هر چند با بعضی از بازیکنان در گذشته مشکل داشت، اما حالا ارتباط خوبی با همه آن‌ها دارد. حداقل بازیکنان نشان می‌دهند مشکلی بین‌شان وجود ندارد.

خبرورزشی

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم