ویلموتس سکوتش را شکست: فدراسیون فوتبال قراردادم را نقض کرده است/ وکلایم موضوع را پیگیری می‌کنند

دوشنبه 4 آذر 1398
19:11
ویلموتس سکوتش را شکست: فدراسیون فوتبال قراردادم را نقض کرده است/ وکلایم موضوع را پیگیری می‌کنند سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان سکوتش را درباره اتفاقات اخیر شکست و گفت: فدراسیون ایران قراردادم را نقض کرده و پرونده در دست وکلایم است.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

مارک ویلموتس که در ادامه همکاری‌اش با تیم ملی ایران دچار مشکل شده و صحبت از فسخ قرارداد او به میان آمده است در حساب رسمی‌اش در توئیتر نوشت: شایعات منتشر شده در رسانه‌های ایران را دیده‌ام و این شایعات به هیچ وجه صحت ندارند.

سرمربی بلژیکی تیم ملی فوتبال کشورمان ادامه داده است: واقعیت این است که وضعیتی غیر قابل تحمل برای من و دستیارانم به دلیل نقض جدی بندهای قراردادم از سوی فدراسیون فوتبال ایران به وجود آمده است.

ویلموتس تأکید کرده که موضوع قراردادش با فدراسیون فوتبال ایران را به صورت حقوقی پیگیری می‌کند و در این خصوص نیز نوشت: این پرونده در دست وکلای من است. بیشتر از این نمی‌توانم چیزی بگویم.

به گزارش تسنیم، ویلموتس در حالی مسائل مربوط به احتمال جدایی‌اش از تیم ملی را به رسانه‌های ایرانی ارتباط داده که پیش از بازی با عراق رسانه‌های بلژیکی مدعی شده بودند او درخواست فسخ قرارداد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم


ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری


سفر رییس جمهور به مشهد در شب تاسوعای حسینی


طارمی: ارزش واقعی جام‌جهانی، همدلی و اتحاد بیشتر ایرانیان است