شکست عاطفی ترامپ در کره شمالی!/ من نبودم جنگ می‌شد!

سه شنبه 12 آذر 1398
16:56
شکست عاطفی ترامپ در کره شمالی!/ من نبودم جنگ می‌شد! رئیس‌جمهوری آمریکا در لندن گفت: ممکن است با کره‌شمالی به نتیجه نرسیم.

العالم - آمریکا

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا امروز سه‌شنبه در انگلیس در خصوص کره شمالی و رهبر این کشور گفت: من او (کیم جونگ اون) را دوست دارم؛ او هم من را دوست دارد؛ البته اگر من رئیس جمهور نبودم، ممکن بود جنگ پیش بیاید.

رئیس‌جمهوری آمریکا که برای شرکت در نشست دو روزه ناتو به انگلیس رفته است، در این باره ادامه داد: قطعاً او موشک هواکردن را دوست دارد، اینطور نیست؟ به همین خاطر لقب «مرد موشکی» به او دادم. اما، رابطه خوبی با هم داریم. ممکن است به نتیجه برسیم و یا نرسیم.

این در حالیست که سران آمریکا و کره شمالی تا کنون در سنگاپور، ویتنام و منطقه مرزی دو کره با هم دیدار کرده اند؛ اما ادامه رویکرد خصمانه واشنگتن در قبال پیونگ یانگ مانع از دستیابی دو کشور به توافق شده است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند