آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه ونزوئلا اعمال کرد

سه شنبه 12 آذر 1398
19:36
آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه ونزوئلا اعمال کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه تحریم‌های جدیدی را علیه 6 نفت‌کش که به انتقال نفت ونزوئلا به کوبا می‌پرداختند، اعمال کرد.

العالم- آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه و در ادامه فشار علیه ونزوئلا، 6 نفتکش را تحت تحریم‌های خود قرار داد.

به گزارش اسپوتنیک، از آغاز سال جاری میلادی، آمریکا تحریم‌های متعددی را علیه ونزوئلا اعمال کرده تا با فشارها علیه دولت «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور این کشور را تشدید بخشد. بخش عمده‌ای از این تحریم‌ها علیه بخش نفتی این کشور بوده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در تحریم‌های جدید خود علیه شش نفتکش، اعلام کرده که این نفتکش‌ها به انتقال نفت ونزوئلا به کوبا می‌پرداخته‌اند.

«جاستین موزینیچ» معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره این تحریم‌ها گفت: «کوبا و رژیم سابق مادورو با تغییر نام نفتکش‌ها و تسهیل انتقال نفت از ونزوئلا به کوبا در تلاش برای دور زدن تحریم‌ها هستند.»

وی اضافه کرد: «آمریکا با اتخاذ اقدامات ضروری برای حمایت از مردم ونزوئلا ادامه می‌دهد.»

هفته پیش نیز آمریکا شرکت کوبایی «پان‌امریکانا» را به دلیل فعالیت در بخش نفتی ونزوئلا تحت تحریم قرار داد.

دولت آمریکا طی ماه‌های پیش فشارها علیه کوبا به دلیل حمایت از ونزوئلا و رئیس جمهور آن را تشدید بخشیده است.

فارس

نشریه «نیوزویک» ماه گذشته به نقل از یک مقام نظامی آمریکایی از خبر داد که ابوبکر البغدادی سرکرده گروه تروریستی-تکفیری در عملیاتی ویژه در استان «ادلب» سوریه کشته شد و مقمات آمریکایی نیز صحت آن را تایید کردند.

ادعای هدف قرار دادن البغدادی در ادلب در حالی مطرح می‌شود که این منطقه به ندرت شاهد حضور داعش بوده و عمده گروه‌های تروریستی حاضر در ادلب گروهک‌های وابسته به «القاعده» هستند که از لحاظ سازمانی با داعش دشمنی دارند. از این رو حضور البغدادی در مرکز تجمع گروه‌های رقیب، بسیار بعید به نظر می‌رسید.

این در حالی است که روسیه کشته شدن ابوبکر البغدادی را تایید نکرده است. چندی پیش مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه گفته بود که این کشور اطلاعات قابل اطمینانی، از جمله نمونه ژنتیکی که بتواند کشته شدن ابوبکر البغدادی را مورد تایید قرار دهد، در اختیار ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است


ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟


گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین


صداوسیما با شعار «صدای حقیقت خاموش نخواهد شد»، سالگرد حمله به صدا و سیما را گرامی می‌دارد


شیخ نعیم قاسم: به طور میانگین روزانه ۳۰ عملیات انجام دادیم/ به پیروزی برای لبنان و بیرون راندن اسرائیل ایمان داریم


از جبل عامل تا تهران؛ فروپاشی افسانه "اسرائیل بزرگ" و شکل‌گیری نظم چندقطبی در خاورمیانه