هشدار جدید کره شمالی به آمریکا درباره هرگونه اقدام نظامی

چهارشنبه 13 آذر 1398
20:17
هشدار جدید کره شمالی به آمریکا درباره هرگونه اقدام نظامی رسانه دولتی کره شمالی نسبت به هرگونه اقدام نظامی آمریکا علیه این کشور هشدار و اعلام کرد، هر لحظه امکان درگیری نظامی بین دو کشور وجود دارد.

العالم - آسیا

رسانه دولتی کره شمالی مجددا به آمریکا نسبت به استفاده از نیروی نظامی علیه این کشور هشدار داد.

به گزارش «خبرگزاری رسمی کره شمالی» فرمانده ارتش کره شمالی چهارشنبه گفت که استفاده از قوای نظامی علیه کره شمالی، تبعات ناگواری برای آمریکا خواهد داشت.

«پاک جانگ چون» فرمانده ارتش کره شمالی گفت که ممکن است کره شمالی و آمریکا هر لحظه به صورت تصادفی وارد درگیری کامل مسلحانه شوند و هرگونه حمله‌ای با واکنش سریع نیروهای کره شمالی مواجه می‌شود.

بر اساس این گزارش، معاون وزیر خارجه کره شمالی نیز روز گذشته ضمن هشدار درباره تبعات مواضع واشنگتن در قبال پیونگ‌یانگ اعلام کرد، مذاکره‌ای که آمریکا به دنبال فروختن آن است، چیزی جز ترفندی احمقانه و با اهداف انتخاباتی نیست. «ری تائه سونگ» معاون وزیر خارجه کره شمالی و مسئول امور آمریکا در این وزارتخانه اعلام کرد، اینکه ایالات متحده خواهان دریافت چه هدیه کریسمسی است، کاملا به خود این کشور بستگی دارد.

به گفته این مقام کره شمالی، مذاکره‌ای که ایالات متحده در تلاش برای فروختن آن به کره شمالی است در اساس چیزی جز یک ترفند احمقانه برای محدود نگهداشتن کره شمالی به مذاکره و استفاده از آن برای سودجویی سیاسی و انتخابات در آمریکا نیست.

رسانه دولتی کره شمالی امروز همچنین تصاویری از اسب‌سواری مجدد «کیم جونگ‌اون»‌ رهبر این کشور منتشر کرده و همزمان از اعلامیه حزب حاکم کره‌شمالی جهت برگزاری نشستی مهم خبر داد. تحلیلگران سیاسی، نشستن مجدد کیم بر یک اسب سفید و سواری کردن در جنگل‌های برف گرفته کوه «پکتو» را نشانه‌هایی از آماده‌شدن پیونگ‌یانگ برای اتخاذ موضعی سخت‌تر و درگیرانه‌تر توصیف کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است