تهدید هیات ایرانی به عدم شرکت در نشست کمیسیون مشترک برجام/ محل نشست تغییر کرد

جمعه 15 آذر 1398
13:53
تهدید هیات ایرانی به عدم شرکت در نشست کمیسیون مشترک برجام/ محل نشست تغییر کرد در‌پی تهدید هیات ایرانی به عدم شرکت در نشست کمیسیون مشترک برجام، محل این نشست تغییر یافت.

العالم- ایران/ سیاسی

یک منبع نزدیک به هیات مذاکره کننده کشورمان به خبرنگاران اطلاع داد؛ با توجه به اعطای مجوز به گروهی از هواداران گروهک های تجزیه طلب و ضدانقلاب به منظور تجمع در برابر هتل کوبورگ و ایجاد اخلال و مزاحمت در روند برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام، هیات ایرانی تهدید به ترک محل مذاکرات و عدم شرکت در نشست کمیسیون مشترک نمود که نهایتا با پادرمیان اتحادیه اروپایی به عنوان هماهنگ کننده کمیسیون مشترک، محل برگزاری این نشست تغییر یافت.

برگزاری نشست در محل نمایندگی اتحادیه اروپا

غریب آبادی، سفیر و‌ نماینده دائم کشورمان در وین، از برگزاری این دور از نشست کمیسیون مشترک برجام در محل نمایندگی اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام خبر داد.

نشست کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان و مدیران کل وزارت خارجه های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) به ریاست سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه ایران و هلگا اشمید معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا انجام میشود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد