آمریکا چهار شهروند عراقی را تحریم کرد

جمعه 15 آذر 1398
20:46
آمریکا چهار شهروند عراقی را تحریم کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه چهار شخص عراقی را در فهرست تحریم قرار داد.

العالم - آمریکا

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز جمعه چهار شخص عراقی را به فهرست تحریم‌ها اضافه کرد.

«خمیس العیساوی»، «لیث الخزعلی»، «قیس الخزعلی» و «حسین اللامی» چهار فردی هستند که به موجب «قانون ماگینتسکی» به فهرست تحریم‌ها اضافه شده‌اند.

قیس الخزعلی، دبیر کل جریان عصائب الحق عراق و لیث برادر او است. حسین فلیح اللامی، دبیر امنیتی الحشد الشعبی است.

این قانون به دولت آمریکا اجازه می‌دهد افراد متهم به «نقض حقوق بشر» (طبق تفسیر واشنگتن) را در فهرست تحریم‌ها قرار داده، دارایی‌های آنها را مسدود و از ورود آنها به ایالات متحده جلوگیری کند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای این افراد را به نقش‌آفرینی در تیراندازی به سمت تظاهرات‌کنندگان و کشتن ده‌ها نفر از معترضان متهم کرده است.

اقدام دولت آمریکا در ادامه سیاست‌هایی است که این کشور برای تنبیه گروه‌هایی در پیش گرفته که با اقدام علیه گروه‌های تروریستی واشنگتن را در پیشبرد اهدافش در منطقه ناکام گذاشته‌اند. واشنگتن، در ماه‌های گذشته اروپایی‌ها را برای اعمال فشار بر «حزب‌الله لبنان» هم تحت فشار قرار داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است


بنت: طوفان الاقصی به یک زلزله سیاسی در "اسرائیل" منجر خواهد شد


سی‌ان‌ان: صهیونیست‌ها نگران توافق آمریکا با ایران هستند


ایران و پاکستان راههای توسعه همکاری در حوزه بهداشت و دارو را بررسی کردند


بقائی: آنچه بر ملت صلح‌دوست ایران تحمیل شده یک جنگ متعارف نیست


نیویورک تایمز: ایران همچنان بخش قابل‌ توجهی از توان موشکی خود را حفظ کرده است


روز سیاه اشغالگران با 23 عملیات حزب‌الله در جنوب لبنان