ترامپ از ایران تشکر کرد

شنبه 16 آذر 1398
21:15
ترامپ از ایران تشکر کرد رئیس‌جمهور آمریکا مبادله زندانیان با ایران را حاصل «یک مذاکره بسیار منصفانه» توصیف کرد و مدعی شد که این امر نشانه آن است که واشنگتن و تهران می‌توانند با هم به توافق دست یابند.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شنبه شب (به وقت تهران) از ایران بابت موافقت با مبادله زندانیان میان دو کشور تشکر کرد و مدعی شد که این امر نشانه امکان‌پذیر بودن توافق میان دو کشور است.

وی در توییتر نوشت: «او [وانگ] که در دوره دولت اوباما بازداشت شده بود (با وجود هدیه ۱۵۰ میلیارد دلاری)، در دولت ترامپ بازگشت. از ایران بابت یک مذاکره بسیار منصفانه متشکرم. دیدید، می‌توانیم با هم معامله کنیم!»

روز شنبه جمهوری اسلامی ایران «ژیو وانگ» تبعه آمریکا را که به جرم جاسوسی و همکاری با آژانس اطلاعاتی آمریکا (سیا) در زندان به سر می‌برد را به ازای آزادی دکتر «مسعود سلیمانی» پژوهشگر برجسته ایرانی، آزاد کرد. آمریکا دکتر سلیمانی را به دلیل انتقال داروهای لازم برای درمان بیماران سرطانی، به نقض تحریم‌های ایران متهم کرده بود.

این اولین مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا از زمان روی کار آمدن ترامپ در آمریکا بود.

پیش از این هم «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا رویکرد ایران در روند گفت‌وگو برای انجام این مبادله را «سازنده» توصیف کرده بود.

یک مقام آمریکایی هم در گفت‌وگو با رسانه‌ها مدعی شده است که آزادی وانگ نشان می‌دهد که ایران حاضر است در موضوعات مختلف وارد مذاکره شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب مراسم وداع با رهبر شهید ایران در رسانه‌های خارجی


پزشکیان: از مواضع حمایتی و همدردی دولت و ملت روسیه قدردانی می‌کنیم


وداع فرمانده هوافضای سپاه با پیکر «قائد شهید امت» + تصاویر و فیلم


سردار ابن‌الرضا: به هرگونه نقض آتش‌بس واکنش لازم می‌دهیم


تأکید عراقچی و بارزانی بر اجرای تفاهم‌نامه همکاری امنیتی


پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد


ادای احترام نماینده یمن و هیئت همراه به پیکر مطهر امام شهید + ویدئو


ادای احترام وزیر دفاع ملی جمهوری لبنان به پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی


ادای احترام رئیس‌جمهور عراق و هیئت همراه به پیکر مطهر امام شهید + ویدئو


نیروهای یمنی از نقض حریم هوایی توسط جنگنده‌های متجاوز سعودی خبر دادند