دیدار مشیل عون با نماینده ویژه سازمان ملل در لبنان

دوشنبه 18 آذر 1398
17:03
دیدار مشیل عون با نماینده ویژه سازمان ملل در لبنان رئیس جمهور لبنان در دیدار با یان کوبیچ هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد در لبنان گفت: فرهنگ شفافیت باید در تمام نسل‌ها رواج یابد.

العالملبنان

میشل عون در این دیدار که در کاخ بعبدا انجام شد، از برگزاری نشست اعضای گروه حمایت بین المللی برای لبنان که چهارشنبه در پاریس برگزار خواهد شد، ابراز خشنودی نمود و از اهتمام فرانسه برای برگزاری این نشست با هماهنگی سازمان ملل متحد، تقدیر کرد.

وی به کوبیچ گفت: لبنان با یک هیات رسمی در این نشست شرکت می کند که امیدوارم نتایج حمایت کشورهای عضو گروه، از اقتصاد لبنان در عمل ظاهر شود.

عون افزود که با تمام تلاش و قدرت برای نابودسازی فسادی که لبنان را هدف قرار داده، می کوشیم به این دلیل که می خواهیم شفافیت، به فرهنگ و شیوه زندگی تمام مردم تبدیل شود.

پس از آن کوبیچ تدابیر طراحی شده برای برگزاری نشست گروه حمایت از لبنان به ریاست مشترک فرانسه و سازمان ملل متحد را تشریح کرد و این نشست را پیامی قدرتمند به کشورهای عضو گروه برای همکاری با لبنان دانست.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است