ظریف: مداخله بیگانگان در گفت‌وگوهای صلح افغانستان قابل قبول نیست

سه شنبه 19 آذر 1398
22:48
ظریف: مداخله بیگانگان در گفت‌وگوهای صلح افغانستان قابل قبول نیست محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با شبکه یک تلویزیون افغانستان که سه شنبه شب منتشر شد، گفت: مداخله بیگانگان در گفت و گوهای صلح افغانستان برای تهران قابل قبول نیست.

العالم - ایران/ سیاسی

ظریف افزود: صلح میان افغان‌ها است و دولت افغانستان باید مدیریت آن را در اختیار داشته باشد و طالبان نیز باید بخشی از این روند باشد.

تارنمای شبکه یک تلویزیون افغانستان نوشت: سخنان ظریف واکنشی بر تلاش‌های اخیر زلمی خلیل‌زاد نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان است.

براساس این گزارش "طاهر قادری" سرپرست سفارت افغانستان در دهلی گفت: صلح تنها راه حل برای طالبان است و این گروه باید بدون قید و شرط به روند صلح افغانستان با دولت ملحق شود و از طریق روند سیاسی و دموکراتیک نظیر انتخابات، وارد حکومت‌داری در افغانستان شود.

این رسانه افغانستان ادامه داد: "سید اکبر آغا" عضو پیشین گروه طالبان امروز سه شنبه در همایشی در هرات، از آغاز مجدد گفت و گوهای صلح میان امریکا و طالبان در قطر حمایت کرده و خواهان برجسته شدن نقش ملت در روند گفت و گوهای صلح و آتش‌بس دائمی شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه عصر امروز در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: تلویزیون معلوم الحال ایران اینترنشنال مدعی مصاحبه اختصاصی با وزیر امور خارجه ایران است که این مصاحبه را به شدت تکذیب و پیگیری می‌کنیم.

سید عباس موسوی در این توییت افزود: دیروز در حاشیه نشست ویژه افغانستان در استانبول خبرنگار جوانی با نشان دادن کارت خبرنگاری خود برای تلویزیون یک افغانستان گفت وگوی کوتاهی با ظریف انجام داد.

وی تاکید کرد: الان تلویزیون معلوم الحال ایران اینترنشنال مدعی مصاحبه اختصاصی با وزیر امور خارجه ایران است که به شدت این ادعا را تکذیب و پیگیری می‌کنیم.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

استفاده ایران از همه سازوکارهای بین‌المللی برای تعقیب عاملان و آمران جنایت میناب و لامرد


عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۵ هزار مگاوات


نیرو‌های مسلح ما به نقض آتش‌بس با قدرت پاسخ می‌دهند


دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ


روایتی از زندگی و شهادت حسام زیدان؛ از خبرنگاری در العالم تا شهادت در لبنان


عملیات استشهادی در قدس؛ یک صهیونیست به هلاکت رسید


وقتی آمریکا ورزش را قربانی سیاست می کند: آیا فیفا کاری خواهد کرد؟


نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای تجزیه جغرافیایی کرانه باختری


قالیباف: هرجا دست مردم باز باشد گره‌های بزرگ باز می‌شود


ولایتی: کودکان خط قرمز مشترک بشریت هستند