آنفلوانزا تا ۲ هفته آینده فروکش می‌کند

چهارشنبه 20 آذر 1398
22:53
آنفلوانزا تا ۲ هفته آینده فروکش می‌کند مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: بیماری آنفلوانزا در کشور کنترل‌شده است و تا ۲ هفته آینده فروکش می‌کند.

العالم - ایران / علمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی سید حامد برکاتی در بجنورد، اظهار کرد: بیماری آنفلوانزا در کل کشور کنترل‌شده است و جای نگرانی وجود ندارد.

وی یادآور شد: دارو در همه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در اختیار مراکز قرارگرفته و توزیع‌شده است.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: بیماری آنفلوانزا در کشور کنترل‌شده است و تا ۲ هفته آینده فروکش می‌کند.

وی بهداشت عمومی، رعایت فاصله یک و نیم متری با فرد مبتلا و شستن مکرر دست‌ها را در پیشگیری از این بیماری مؤثر دانست و اضافه کرد: واکسن برای همه افراد گروه‌های پرخطر وجود دارد.

برکاتی بابیان این‌که وظیفه وزارت بهداشت انجام واکسیناسیون نیست، اظهار داشت: بهترین زمان بهره‌مند شدن از واکسن آنفلوانزا شهریورماه بوده و خرید بدون نسخه پزشک هم امکان‌پذیر است.

وی یادآور شد: وزارت بهداشت توصیه و تأکیدی به تعطیلی مدارس ندارد و اگر ۱۵ درصد دانش آموزان کلاس درگیر بیماری بودند، بهتر است، با صلاحدید مدیر مدرسه همان کلاس تعطیل شود.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت واگیری این بیماری در منزل را بیش از ۳۰ درصد و در مدرسه را حدود ۲۰ درصد اعلام و خاطرنشان کرد: برای سرماخوردگی ساده حدود سه و برای آنفلوانزا حدود پنج تا هفت روز استراحت لازم است که مدارس باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون مرگ‌ومیر ناشی از آنفلوانزا در دانش آموزان و معلمان کشور نداشتیم و بیشترین مرگ‌ومیر مربوط به گروه‌های پرخطر و دارای بیماری زمینه‌ای بوده است.

برکاتی عنوان کرد: مهم‌ترین ویروس آنفلوانزا که امسال باعث مرگ‌ومیر شده است، ویروس H1N1 است که سال ۹۴ مشابه آن را داشتیم.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی