درخواست برهم صالح برای تعیین بزرگترین فراکسیون پارلمان عراق

يکشنبه 24 آذر 1398
20:41
درخواست برهم صالح برای تعیین بزرگترین فراکسیون پارلمان عراق
رئیس‌جمهور عراق از رئیس پارلمان این کشور خواسته که به منظور معرفی کاندیدای نخست‌وزیری، بزرگترین فراکسیون پارلمان را تعیین کند.

العالم - عراق

«برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق روز یکشنبه با ارسال نامه‌‌ای به «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان این کشور از وی خواسته تا بزرگترین فراکسیون پارلمان را جهت معرفی کاندیدای نخست‌وزیری تعیین کند.

به گزارش العراقیه، در نامه رسمی که صالح به الحلبوسی ارسال کرده، آمده است: «از ریاست پالمان عراق می‌خواهم که بزرگترین فراکسیون را جهت معرفی کاندیدای نخست‌وزیری، طبق ماده 76 قانونی اساسی، مشخص کند».

با توجه به استعفای دو هفته پیش عادل عبدالمهدی (۸ آذرماه) از سمت نخست‌وزیری عراق،‌ رئیس‌جمهور این کشور موظف است پس از 15 روز از تاریخ اعلام استعفای عبدالمهدی،‌ کاندیدای بزرگترین فراکسیون پارلمان برای تصدی سمت نخست‌وزیری را معرفی کند، لذا برهم صالح در پی اتمام مهلت قانونی، این نامه را برای الحلبوسی ارسال کرده است.

محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق حدود دو هفته پیش در پی استعفای عبدالمهدی که اکنون رئیس دولت پیشبرد امور است، در نامه‌ای خطاب به برهم صالح رئیس جمهور این کشور درخواست کرده بود که ظرف 15 روز تکلیف نامزد تصدی پست نخست وزیری این کشور را مشخص کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد