هشدار پلوسی به ترامپ: هیچ‌کس بالاتر از قانون نیست

چهارشنبه 27 آذر 1398
17:03
هشدار پلوسی به ترامپ: هیچ‌کس بالاتر از قانون نیست
رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا در آستانه رأی‌گیری برای استیضاح ترامپ با توزیع نامه‌ای در بین نمایندگان کنگره خواستار حمایت آنها از استیضاح رئیس‌جمهور آمریکا شد و گفت که ترامپ از قانون بالاتر نیست.

العالم _ آمریکا

«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا درست ساعاتی قبل از آنکه مجلس نمایندگان آمریکا درباره استیضاح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا رأی‌گیری کند، با توزیع نامه‌ای در میان نمایندگان دموکرات کنگره، از آنها خواست تا به استیضاح ترامپ رأی دهند.

بنا به گزارش نشریه «نیوزویک»، پلوسی در نامه‌ای که در میان نمایندگان کنگره توزیع کرد، نوشته بود در صورتیکه به استیضاح ترامپ رأی ندهند، بعنوان افرادی تلقی می‌شوند که از وظایف خود بعنوان کارکنان دولت، سرپیچی کرده‌اند.

از طرف دیگرف ترامپ، روز گذشته در یک پیام توییتری خطاب به پلوسی نوشت که «رهبری دموکرات‌ها»، فشار زیادی را به اعضای این حزب وارد می‌کند تا به این استیضاح مضحک رأی مثبت بدهند و تصریح کرد: «اگر آنها (نمایندگان دموکرات) رأی آری (به استیضاح ترامپ) بدهند، پیروزی برای جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۰ بسیار ساده‌تر خواهد شد».

پلوسی در این نامه از اعضای کنگره درخواست کرده بود: «هیچ یک از اعضا برای استیضاح یک رئیس‌جمهور به کنگره نیامده‌ند اما تمامی ما، بعنوان اولین اقدام و بعنوان یکی از اعضای کنگره، در صحن مجلس نمایندگان ایستادیم، دستان خود را بالا بردیم و یک سوگند مقدس یاد کردیم: "من، موقرانه، سوگند یاد می‌کنم که از قانون اساسی آمریکا در مقابل تمامی دشمنان، داخلی و خارجی، حمایت و دفاع کنم".این سوگند، ما را به نگهبان قانون اساسی تبدیل کرد. اگر اقدامی نکنیم، از وظیفه خود تخطی کرده‌ایم».

وی ادامه داد: «متأسفانه، حقایق روشن کرده است که رئیس‌جمهور برای منافع شخصی و سیاسی خود از قدرت سوء‌استفاده کرده است و در مسیر کنگره مانع‌تراشی کرده است زیرا خود را بالاتر از مسئولیت‌پذیری، بالاتر از قانون اساسی و بالاتر از مردم آمریکا می‌داند».

رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در ادامه نامه خود تصریح کرد: «در آمریکا، هیچ‌کس بالاتر از قانون نیست» و در پایان نامه خود خواستار «حمایت و دفاع از قانون اساسی ما در مقابل تمامی دشمنان، خارجی و داخلی» شد و نوشت: «خدا شما را حفظ کند».

«استفانی گریشام» سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه در پیامی توییتری، نامه پلوسی را با «سرنگونی اراده رأی‌دهندگان (نمایندگان کنگره)» برابر دانست.

رئیس‌جمهور آمریکا نیز روز سه‌شنبه در نامه‌ای شدیداللحن به رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا، دموکرات‌ها را به تضعیف دموکراسی آمریکا از طریق تلاش برای استیضاح رئیس‌جمهور متهم کرد.

وی در نامه خود، دموکرات‌ها و نانسی پلوسی را به تلاش برای کودتای نافرجام غیرقانونی و حزبی و اعلام جنگ علیه دموکراسی متهم کرد و ادامه داد که مجلس نمایندگان را از یک قوه مقننه قابل احترام به دادگاهی برای آزار حزبی تبدیل کرده است و در عین حال سعی دارد نفرتش را از ترامپ مخفی نگه دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات نشست اتاق بازرگانی با قالیباف/30 پیشنهاد برای توسعه روابط باچین


دبیرکل اکو: مقابله با بیابان‌زایی نیازمند همکاری منطقه‌ای است


موج مخالفت جهان عرب و اسلامی با افتتاح سفارت «سومالی‌لند» در قدس اشغالی


تأکید پزشکیان بر تدوین اطلس سلامت محلات برای تحقق عدالت در ارائه خدمات


گلوله‌باران توپخانه‌ای و حملات هوایی رژیم صهیونیستی به النبطیه


نشست هم‌فکری نماینده ویژه در امور چین با اتاق بازرگانی ایران


هاآرتص: ارتش "اسرائیل" ۵۲ درصد اردوگاه جنین را ویران کرده است


سفر گران‌تر شد؛ گردشگران به مقصدهای ارزان‌تر روی آوردند


انتشار نماهنگ منظومه ماکان از سوی کافنا +فیلم


انتقال کالا‌های ایرانی محبوس‌شده در امارات از مسیر عراق