ترامپ دعوت پلوسی برای سخنرانی در کنگره را پذیرفت

شنبه 30 آذر 1398
03:43
ترامپ دعوت پلوسی برای سخنرانی در کنگره را پذیرفت کاخ سفید روز جمعه خبر داد که رئیس جمهور آمریکا دعوت رئیس مجلس نمایندگان برای سخنرانی در کنگره را پذیرفته است.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دعوت «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای سخنرانی سالانه در برابر کنگره در تاریخ 4 فوریه (15 بهمن) را پذیرفت.

کاخ سفید روز جمعه طی بیانیه‌ای اعلام کرد: «رئیس جمهور ترامپ دعوت نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای سخنرانی سالانه در برابر کنگره در تاریخ 4 فوریه را پذیرفته است.»

پیش از این، پلوسی طی نامه‌ای از ترامپ دعوت کرده بود تا در تاریخ مذکور سخنرانی سالانه خود و پیش از آغاز جلسه مشترک کنگره را انجام دهد.

این دعوت در حالی انجام می‌شود که تنش میان دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا و ترامپ به شدت افزایش یافته است.

مجلس نمایندگان آمریکا بامداد پنجشنبه (به وقت تهران) با اکثریت آرا هر دو بند قطعنامه استیضاح «دونالد ترامپ» را به تصویب رساند تا او سومین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا لقب بگیرد که استیضاح می‌شود.

پیش از این کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا، «سوءاستفاده از قدرت» و «مانع‌تراشی در تحقیقات کنگره» را به عنوان دو بند استیضاح دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا تصویب کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم


سردار قاآنی: پیروزی حزب الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است


برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم