درگیری سنگین در ادلب؛ ۲۰۰ تروریست کشته یا زخمی شدند

شنبه 30 آذر 1398
11:57
درگیری سنگین در ادلب؛ ۲۰۰ تروریست کشته یا زخمی شدند
یک فرمانده نظامی روسیه از حملات تروریست‌ها به مواضع ارتش سوریه در ادلب خبر داد و ضمن بیان اینکه هفده نظامی سوری جان باختند، گفت که حدود دویست تروریست نیز کشته یا زخمی شدند.

العالم - سوریه

«یوری بورکنوف» رئیس مرکز صلح روسیه در سوریه اعلام کرد که گروه‌های تروریستی دیروز به مواضع ارتش سوریه در جنوب استان ادلب حمله کردند و درگیری سختی میان طرفین در گرفت.

طبق گزارش خبرگزاری «تاس»، به گفته بورکنوف، هفتده نیروی نظامی ارتش سوری در حملات تروریست‌ها در ادلب جان باختند.

ژنرال بورکنوف روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت: «ارتش سوریه دو حمله شبه‌نظامیان «هیئة التحریر الشام»، «انصار التوحید» و «حراس الدین» در منطقه ادلب را دفع کردند. هفده نظامی ارتش سوریه جان باختند و از تروریست‌های وابسته به گروه‌های فوق الذکر نیز حدود ۲۰۰ نفر کشته یا زخمی شدند».

به گفته این نظامی ارشد روس، در ساعت ۹:۴۵ دقیقه ۱۹ دسامبر(۲۸ آذر)، بعد از حملات خمپاره‌ای ابتدایی، حدود ۳۰۰ تروریست که با خودروهای زرهی حمایت می‌شدند حملاتی را به ساکنان سنجار در ادلب در بخش «تل هزنا» آغاز کردند. این گروههای تروریستی سپس به مواضع ارتش ملی سوریه در عمق ۱.۵ کیلومتری حمله کردند اما با آتش توپخانه ارتش و حملات هوایی متوقف شدند. نیم ساعت بعد ۴۰۰ تروریست دیگر که آنها نیز با خودروهای زرهی مسلح، وانت‌های مجهز به مسلسل و نیروی پیاده حمایت می‌شدند مجددا به مواضع نیروهای حکومت سوریه در بخش «سوقات زرزور» حمله کردند و قصد داشتند به مناطق مسکونی «ابو دالی» دسترسی پیدا کنند.

بورکنوف در ادامه اضافه کرد، هر دوی این حملات را نیروهای ارتش سوریه دفع کردند. با این حال هفده نظامی سوری کشته و چهل‌ودو نفر مجروح شدند. تروریست‌ها نیز از کشته و زخمی شدن حدود دویست نیروی خود خبر داده‌اند.

به گزارش اسپوتنیک، ارتش سوریه شامگاه پنجشنبه گذشته پس از بمباران هوایی گسترده مواضع تروریست‌ها موفق شد منطقه «ام جلال» در جنوب ادلب را از اشغال جبهه النصره و اجناد القوقاز آزاد کند.

مقامات سوری بارها تأکید کردند که این استان را از تروریست‌ها پس خواهند گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


بحران ناشی از کاهش بی‌سابقه سطح رودخانه‌ها در اروپا/ بروکسل نشست اضطراری تشکیل می‌دهد


بالاگرفتن اختلاف واشنگتن و تل‌آویو در پرونده غزه/ اسرائیل با شورای صلح همکاری نخواهد کرد


روبیو: تقابل آمریکا و چین برای جهان پیامد دارد


کارشناس نظامی: آمریکا در خلیج فارس به بن بست استراتژیک رسیده است/ فروپاشی توهمات آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره توانمندی نظامی ایران


نماینده پارلمان اسپانیا: بحران مهاجرت در خدمت منافع آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است


سخنگوی ارتش: سرنوشت ۳ خلبان ما هنوز مشخص نیست


بهتر است قبل از پُر شدن دست ایران، جنگ را ترک کنیم


ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"