اردوغان: لازم باشد از لیبی حمایت نظامی می‌کنیم

يکشنبه 1 دی 1398
18:10
اردوغان: لازم باشد از لیبی حمایت نظامی می‌کنیم
رئیس‌جمهور ترکیه می‌گوید در صورتی که لازم باشد، این کشور از دولت وفاق ملی لیبی پشتیبانی نظامی خواهد کرد.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز یکشنبه بار دیگر از احتمال اعزام نظامیان این کشور به لیبی خبر داد.

در حال حاضر در لیبی دو مرکز قدرت وجود دارد: یکی «دولت وفاق ملی» که به ریاست «فایز سراج» در شهر طرابلس مستقر است و مورد حمایت سازمان ملل متحد قرار دارد و دیگری «ارتش ملی لیبی» به ریاست «خلیفه حفتر» که متشکل است از گروه‌های مختلف شبه نظامی که مورد حمایت امارات عربی متحده قرار دارند.

ترکیه دولت وفاق ملی را دولت قانونی لیبی می‌داند و اخیرا هم با این دولت توافقنامه مرزهای دریایی و توافق نظامی و امنیتی امضا کرده است.

اردوغان که امروز در پایگاه دریایی «گولجوک» ترکیه در مراسم رونمایی از نسل تازه زیردریایی‌های این کشور صحبت می‌کرد، گفت: «ما کاملا از دولت مشروع لیبی حمایت می‌کنیم. در صورتی که لازم باشد، این پشتیبانی را به صورت نظامی هم انجام می‌دهیم.»

وی گفت ترکیه آماده است که در صورت لزوم، به صورت زمینی، هوایی یا دریایی از دولت وفاق ملی لیبی پشتیبانی کند.

اظهارات اردوغان یک روز پس از آن مطرح می‌شود که پارلمان ترکیه توافقنامه نظامی و امنیتی این کشور با دولت سراج را تصویب کرد. این توافقنامه مسیر اعزام نیروی نظامی به لیبی را هموار می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هوش مصنوعی می‌تواند مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت را افزایش دهد


صنعت فارس روی ریل توسعه با اجرای ۳۹۰۰ طرح صنعتی


خزانِ نقدینگی در بهارِ گلخانه‌های کرمانشاه


خرید تضمینی ۳۲۰۰تن محصول از گندمکاران


حماس: آمریکا با سکوت خود مشوق اقدامات دشمن اسرائیلی در غزه است


نبرد کریدورها؛ رقابت تازه برای تصاحب تجارت خزر


با وجود انتقادات شدید داخلی؛ نتانیاهو: در انتخابات آتی شرکت می‌کنم


مشاور عالی فرمانده سپاه: جنگ ایران و آمریکا تقابل ابدی خیر و شر است


رسانه‌های صهیونیستی از ضربه سخت نظامیان اشغالگر در جنوب لبنان خبر دادند


افزایش حمایت از دهک‌های پایین درآمدی