تلاش معارض مشهور برای سرنگونی السیسی؛ رونمایی از سند توافق مصر

شنبه 7 دی 1398
10:21
تلاش معارض مشهور برای سرنگونی السیسی؛ رونمایی از سند توافق مصر معارض مشهور مصری گفت که برای تغییر نظام عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهور این کشور تلاش می‌کند.

العالم - مصر

به گزارش عربی21، محمد علی، تاجر، هنرپیشه و از فعالان سیاسی مصری گفت که عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهور این کشور در سال 2013 میلادی علیه رئیس‌جمهور منتخب کودتا کرده است.

محمد علی گفت که با گروه‌های سیاسی مصر برای تغییر نظام السیسی تلاش خواهد کرد.

این فعال مصری السیسی را مسئول سرکوبگری، فساد، فروش زمین، کوتاهی در قبال حفظ منابع آبی و ثروت‌های طبیعی، و فروپاشی اقتصادی و اجتماعی دانست.

محمد علی تأکید کرد که مهمترین اولویت برای تحقق تغییر در مصر توافق در سایه طرحی ملی و فراگیر است که همه جریان‌های مصر را برای تحقق آرمان‌های انقلاب 25 ژانویه در بر بگیرد.

این معارض مشهور مصری روز جمعه از سند توافق مصر که آن را از طریق همکاری با جریان‌های مختلف مصر با هدف تغییر اوضاع سیاسی، حقوقی و اقتصادی، و تحقق آینده‌ای بهتر برای ملت این کشور تهیه کرده است رونمایی کرد.

سند توافق مصر 8 ماده و 11 بند دارد که اولویت‌های مرحله بعد از سقوط عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهور این کشور را مشخص کرده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد