پرواز پهپاد جاسوسی آمریکا بر فراز شبه‌جزیره کریمه

شنبه 7 دی 1398
16:12
پرواز پهپاد جاسوسی آمریکا بر فراز شبه‌جزیره کریمه
طبق اطلاعات یک پایگاه نظارت هوانوردی، یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکا بر فراز شبه‌جزیره کریمه در حال انجام عملیات شناسایی مشاهده شده است.

العالم - اروپا

بر اساس اطلاعات پایگاه نظارت هوانوردی«PlaneRadar»، یک فروند پهپاد آمریکایی بر فراز شبه‌جزیره «کریمه» عملیات جاسوسی و شناسایی انجام داده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، پهپاد «آر کیو-چهار بی-۴۰ گلوبال هاوک» نیروی هوایی آمریکا با شماره ۱۱-۲۰۴۸ از یک پایگاه هوایی ناتو در جزیره «سیسیلی» پرواز کرد و در امتداد خط مرزی «دونباس» و سپس در امتدادساحل دریای سیاه در امتداد مرز روسیه به عملیات نظارتی پرداخت.

علیرغم درخواست‌های مداوم روسیه، پنتاگون حاضر به توقف عملیات‌های شناسایی و جاسوسی در نزدیکی قلمرو روسیه نشده است.

پیش از این نیز دو هواپیمای جاسوسی آمریکا در نزدیکی ساحل دریای سیاه و شبه‌جزیره کریمه در حال پرواز مشاهده شده است و مسکو، اینگونه اقدامات تحریک‌آمیز واشنگتن را مانعی در مسیر بهبود روابط دو جانبه و تهدیدی امنیتی می‌داند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است


سردار موسوی: عاقبت پایگاه‌هایتان را دیدیم؛ ناوهای‌تان را هم خواهیم دید


سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم


ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود


رهبر معظم انقلاب: ایران بساط سوءاستفاده‌های دشمن از تنگه هرمز را برخواهد چید


پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک با ایران و آمریکا همچنان باز هستند


تامین ورق‌های فولادی خودروسازان تا پایان سال


۲۱ کشتی ناوگان «الصمود» توقیف شده‌اند


کاخ سفید در طرح مهار چین، روسیه و ایران شکست خورد


محسنی اژه‌ای: محاکمه سریع و عادلانه عناصر همکار دشمن با قدرت ادامه دارد