گفت‌وگوی پامپئو و عبدالمهدی درباره حوادث سفارت آمریکا

پنج‌شنبه 12 دی 1398
02:05
گفت‌وگوی پامپئو و عبدالمهدی درباره حوادث سفارت آمریکا وزیر امور خارجه آمریکا و نخست وزیر پیشبرد امور عراق روز چهارشنبه درباره حوادث اخیر در سفارت آمریکا در بغداد گفت‌وگو کردند.

العالم-آمریکا

وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه طی بیانیه‌ای از تماس تلفنی «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا با «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر پیشبرد امور عراق خبر داد.

پامپئو در این تماس تلفنی حمله روز سه‌شنبه به سفارت آمریکا در بغداد را به شدت محکوم و بر ضرورت پایبندی دولت عراق برای جلوگیری از حملات بیشتر به هیأت‌های دپلماتیک آمریکایی در عراق تاکید کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه این تماس تلفنی مدعی شد که واشنگتن خواستار عراقی آزاد و مستقل بوده و آمریکا تحت ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» تلاش‌های خود را برای رسیدن به این هدف ادامه خواهد داد.

صدها معترض عراقی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در اعتراض به حمله آمریکا علیه پایگاه‌های الحشد الشعبی و نقض حاکمیت کشورشان، مقابل سفارت آمریکا در بغداد تظاهرات کردند و طی این دو روز چند نقطه از سفارت آمریکا را به آتش کشانده و پرچم عراق و الحشد الشعبی را بر فراز دیوارهای سفارت برافراشتند.

الحشد الشعبی پس از دو روز اعترض مقابل سفارت امریکا طی بیانیه‌ای رسمی، خواستار پایان یافتن تحصن مقابل سفارت آمریکا در بغداد، به احترام تصمیم دولت عراق شد. در این بیانیه آمده است: «سازمان الحشد الشعبی عراق از کلیه حاضران مقابل سفارت آمریکا می خواهد که به احترام تصمیم دولت عراق و حفظ اقتدار کشور عقب‌نشینی کنند».

جنگنده‌های آمریکا یکشنبه‌شب پایگاه‌های گردان‌های حزب‌الله عراق وابسته به الحشد الشعبی را در شهر القائم استان الانبار واقع در غرب این کشور و در مرز با سوریه هدف قرار دادند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید