پیام تسلیت مقتدی صدر در پی شهادت سردار سلیمانی/ آماده باش به جیش المهدی

جمعه 13 دی 1398
11:00
پیام تسلیت مقتدی صدر در پی شهادت سردار سلیمانی/  آماده باش به جیش المهدی در پی شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، سید مقتدی الصدر رهبر جریان الصدر عراق با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن جنایت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس از دستور خود به نیروهای جیش المهدی برای فعالیت مجدد خبر داد.

العالم - ایران

در پیام مقتدی صدر به مناسبت شهادت سپهبد سلیمانی آمده است:


بسم الله الرحمن الرحیم
قال تعالی فی محکم کتابه العزیز فَرِحينَ بِما آتاهُمُ اللَّهُ مِن فَضلِهِ وَيَستَبشِرونَ بِالَّذينَ لَم يَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم أَلّا خَوفٌ عَلَيهِم وَلا هُم يَحزَنونَ
انا لله و انا الیه راجعون


شهادت مجاهد حاج قاسم سلیمانی و همراهان مومن وی را به خودم، مرجعیت، رهبری، ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران تسلیت می گویم.


مشخص است که هدف قرار دادن او توسط استکبار جهانی، هدف قراردادن جهاد، معارضه و روحیه انقلابی بین المللی است.اما آنها نمی توانند در عزم ما و جهاد ما خللی ایجاد کنند.


از خداوند می خواهم که منطقه را از خطر دور کند، عراق عزیز ما را از خطرات و بلاها دور کند، از همه می خواهیم که حکیمانه و هوشمندانه عمل کنند.


من به عنوان مسئول مقاومت ملی عراق به مجاهدان و به ویژه جیش المهدی و تیپ های «الیوم الموعود» فرمان آماده باش می دهم. گروه های ملی و قانونمندی که تحت فرمان ما هستند، باید برای حمایت از عراق در آمادگی کامل باشند.

0% ...

آخرین اخبار

تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم


فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است


گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند