بولتون: امیدوارم ترور ژنرال سلیمانی سرآغاز تغییر نظام ایران باشد

جمعه 13 دی 1398
15:31
بولتون: امیدوارم ترور ژنرال سلیمانی سرآغاز تغییر نظام ایران باشد جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در توییتر خود مدعی شد: نقشه ترور سلیمانی از مدت‌ها پیش در حال برنامه‌ریزی بوده است، این ترور یک ضربه مهلک علیه رفتارهای بدخواهانه ایران و سپاه ایران است.

العالم- آمریکا

به دنبال عملیات تروریستی نظامیان آمریکا علیه فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عراق و شهادت سردار «قاسم سلیمانی»، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید که به شدت رویکرد ضد ایرانی دارد،این اقدام را یک ضربه قاطعانه علیه ایران خطاب کرد.

«جان بولتون» روز جمعه به وقت تهران در توییتی نوشت: «به همه کسانی که در از بین بردن قاسم سلیمانی مشارکت داشتند، تبریک می‌گویم. این ضربه‌ای قاطع علیه فعالیت‌های شرورانه نیروهای قدس سپاه ایران در سراسر جهان بود.امیدوارم این سر آغاز تغییر نظام ایران باشد.»

به دنبال شهادت سردار سلیمانی فرمانده نیروهای قدس سپاه در عراق در عملیات تروریستی ارتش آمریکا،جمهوریخواهان آمریکا نیز ابراز خشنودی کرده و این عملیات تروریستی را اقدام درستی خوانند.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) صبح جمعه مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است.

پنتاگون در این بیانیه بی‌اساس مدعی شد، سردار سلیمانی در حال طراحی برنامه‌هایی برای حمله به دیپلمات‌ها و نیروهای آمریکا در عراق و سراسر منطقه بود.

عصر ایران

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش صهیونیستی


معاریو: منطقه خاکستری بین ایران و آمریکا، کابوس نتانیاهو را به واقعیت تبدیل می‌کند +فیلم


قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است


فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تازه/ ۳ چاه جدید در راه تولید


افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله


صدور دستور قضایی برای توقیف اموال ۷۵ نفر از خائنین به کشور


پزشکیان: مدیریت کشور نباید به حلقه‌ای محدود از مدیران و تصمیم‌گیران منحصر شود


آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم


تحلیلگر نظامی اسرائیلی: موشک‌های ایران ویرانگرند؛ توان توقف برنامه موشکی تهران را نداریم


رضایی: محاصره دریایی یا با مذاکره و یا زور پایان می‌یابد