سفارت آمریکا به شهروندانش در کویت هم هشدار داد

جمعه 13 دی 1398
19:04
سفارت آمریکا به شهروندانش در کویت هم هشدار داد به دنبال حمله پهپادی آمریکا به خودروی شهید سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و شهید ابومهدی المهندس، معاون رئیس حشد شعبی و همراهانشان در بغداد، این کشور به شهروندانش در کویت هشدار داد.

العالم_ آسیا

به نقل از صدی البلد، سفارت آمریکا در کویت در بیانیه‌ای امروز جمعه به شهروندانش نسبت هشدار داد نسبت به اوضاع امنیتی هوشیار باشند.

این سفارتخانه در حساب خود در اینستاگرام نوشت این هشدارها تنها برای احتیاط بیشتر و هوشیاری شهروندان است و هیچ خطری شهروندان ما در کویت را تهدید نمی‌کند.

سفارت آمریکا همچنین اعلام کرد این سفارتخانه در ساعات کاری عادی باز است و شهروندان می‌توانند برای انجام کارهایشان مراجعه کنند.
وزارت دفاع آمریکا(پنتاگون) در پی حمله بامداد امروز از اتخاذ تدابیر امنیتی به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور برای حفاظت از دیپلمات‌ها وشهروندان آمریکایی در عراق و منطقه خبر داد.

آمریکا پیش از این هم از شهروندانش در عراق خواست فورا این کشور را ترک کنند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان فردا به پاکستان می‌رود


نصب سکوی غول‌پیکر نفتی در قلب خلیج‌فارس


دیپلماسیِ وحدت؛ استقبال از طرح ایران برای تقویت همگرایی در جهان اسلام


اردن در گذر تاریخ


قهرمانی تیم ملی کشتی ساحلی در پیکارهای جهانی


حسین حناوی: داستان مقاومت و امید پس از نابینایی


بازگشت هیات ایرانی؛ دستاوردهای مهم در مذاکرات سوئیس؛ لبنان در کانون تفاهمات تهران و واشنگتن + فیلم


تمرکز مذاکرات ایران و آمریکا بر پرونده لبنان و اجرای تعهدات آتش‌بس + فیلم


ناگفته های ساکنان کفررمان از کوچ اجباری در زیر آتش دشمن


خروج شتابزده رئیس سابق شاباک از امارات در پی هشدار امنیتی