آمریکا ارتباط حمله کنیا با ایران را تکذیب کرد

يکشنبه 15 دی 1398
21:11
آمریکا ارتباط حمله کنیا با ایران را تکذیب کرد سخنگوی مرکز فرماندهی ارتش آمریکا در آفریقا هرگونه ارتباط بین حمله گروه الشباب به یکی از پایگاه‌های این کشور در کینا با ایران را رد کرد.

العالم - آمریکا

یک مقام نظامی آمریکا روز یکشنبه هرگونه ارتباط بین حمله گروه «الشباب» به یک پایگاه نظامی ایالات متحده در کنیا با ایران را رد کرد.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، سرهنگ «کریستوفر کارنز» سخنگوی مرکز فرماندهی ارتش آمریکا در آفریقا با تکذیب هرگونه ارتباط بین حمله الشباب با ایران گفت: «الشباب وابسته به القاعده است و دستور کاری خود را دارد و تمایل خود در حمله به منافع آمریکا را به صراحت اعلام کرده است.»

صبح امروز پلیس کنیا اعلام کرد که ۲ فروند هواپیمای متعلق به ارتش آمریکا و کنیا، ۲ فروند بالگرد و چند خودروی نظامی ارتش آمریکا در جریان حمله به یک پایگاه نظامی منهدم شده‌اند.

گروه الشباب مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش