تعجب آمریکا از حضور میلیونی در مراسم تشییع شهدا؛ مردم را با تهدید آورده‌اند!

يکشنبه 15 دی 1398
17:29
تعجب آمریکا از حضور میلیونی در مراسم تشییع شهدا؛ مردم را با تهدید آورده‌اند! یک مشاور وزارت خارجه آمریکا در واکنش به حضور غیرقابل وصف مردم در مراسم‌های وداع با پیکر شهدای عملیات تروریستی آمریکا، می‌گوید، این حضور را به حساب حمایت از حکومت ایران نگذارید، اگر مردم شرکت نکنند بازداشت یا کشته می‌شوند.

العالم - آمریکا

«لن خودورکوفسکی» مشاور وزارت خارجه آمریکا در واکنش به حضور میلیونی مردم ایران در مراسم‌های تشییع پیکر سپهبد شهید سردار قاسم سلیمانی مدعی شد که این جمعیت با تهدید و زور در این مراسم‌ها حاضر شده‌اند.

وی در توییتر نوشت: «تعداد زیاد حضور در مراسم تشییع سلیمانی را به حساب حمایت از رژیم نگذارید. وقتی در یک دیکتاتوری زندگی می‌کنید، گزینه دیگری ندارید. شما یا در تظاهرات شرکت می‌کنید، یا بازداشت یا کشته می‌شود...»

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه با اشاره به تشییع باشکوه پیکرهای شهدای حمله اخیر آمریکا در عراق، گفت مردم عراق با این حضور به اظهارات «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا پاسخ دادند.

پامپئو ساعاتی بعد از ترور سردار «قاسم سلیمانی» و همراهان او، در توییتر مدعی شده بود که مردم عراق از این ترور خوشحالند و در خیابان‌ها در حال رقص و پایکوبی هستند.

ظریف در واکنش به این اظهارات و با انتشار تصاویری از حضور گسترده مردم عراق در مراسم تشییع پیکر شهدا، در توییتر نوشت: «۲۴ ساعت پیش، آن دلقک گستاخ - که نقاب دیپلمات به چهره دارد - ادعا کرد مردم در شهرهای عراق در حال پایکوبی هستند.»

وی افزود: «امروز، صدها هزار نفر از برادران و خواهران سرافراز در سرتاسر عراق به او پاسخ دادند. پایان حضور شرارت‌بار ایالات متحده در غرب آسیا آغاز شده است.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت مقر دائم سفارت واشنگتن در قدس اشغالی


نشست امنیتی الحشد الشعبی درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق


جنبش‌های فلسطینی اظهارات «شورای صلح» ترامپ علیه آنروا را محکوم کردند


غریب‌آبادی: در دوحه هیچ نشستی با طرف آمریکایی برگزار نشد


ایران در حال رقم زدن لحظه تاریخی مراسم تشییع رهبر شهید+ فیلم


جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید


سواحل غربی مکزیک به لرزه درآمد